Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Om 100%

Alla ändringar du gör i databasen till 100% (och det kan vara från att skapa spelsidor, fylla dem med information och bilder, till att redigera andras texter, bygga ut dem eller radera felaktigheter, uppdatera med nya detaljer, etcetera) belönas med en procentsumma.

Varför?
För att till en början genomförs inte de ändringar som du gör i databasen automatiskt. Vi läser alla uppdateringar i 100% och godkänner dem innan de publiceras. Vårt mål och ambition är att godkänna alla nya spelsidor i databasen, alla texter och bilder, inom 24 timmar från det att du lägger in dem i systemet.

När vi godkänner något ger vi dig samtidigt en procentsumma för ditt arbete (den här skalan är flytande och rör sig mellan 0-20% beroende på vad ändringen handlar om. Det är den här mätaren som du ser på “Din Sida”. Den mätaren talar om hur mycket procent du har fått genom att använda och arbeta med 100%.

När den här mätaren når 100% betyder det att du inte längre behöver vänta på att vi ska godkänna det material du gör, du har nu fri tillgång till att lägga in nya spel, redigera information och ändra annat material i databasen och publicera det själv.

Du har kraften, använd den till något gott.