Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Stefan Norlander

37 Registrerad: 13 dec 2010 11:00 Senaste besök: 31 dec 2017 11:50 Online: Nej

http://www.youtube.com/c/SwedishGameNerd

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

ÄNTLIGEN HELG!!! Konsten att sätta färg på tillvaron

Stefan Norlander21 apr 2011 10:21280 visningarKommentera: 3 !

”Men Stefan, nu går du väl ändå händelserna i förväg? Det är ju inte helg riktigt än?” kanske du säger. ”Jo, men det är det visst.” säger jag då. I morgon är det långfredagen, vilket är en röd dag och därför börjar helgen redan idag. Tjohoo!

De som är religiösa förknippar påsken med att en skäggig snubbe vid namn Jesus avrättades för tusentals år sedan. Här nedan är Monty Pythons tolkning av hur det gick till:Många andra, bland dem jag, förknippar istället påsken med gula kycklingar, häxor som flyger fram på sopkvastar, risiga videkvistar klädda med färgglada fjädrar, målande med vattenfärg på hönsägg, mumsande av flera ton smågodis, sprakande fyrverkerier och söndersprängda plastleksaker. Det mest framstående med påsken är alla dess glada färger som välkomnar våren med öppna armar.

I det nedladdningsbara gratisspelet WHiTE får man vare sig ta del av kycklingar, häxor eller målade ägg. Däremot får man springa runt med fantasifulla muskedunder på en gigantisk kanvasduk och jaga söta färgplumpar. När man skjuter dem så exploderar de och bildar olika färgpytsar, beroende på vilket vapen man pangade ihjäl dem med. I slutändan har man genom detta sätt skapat ett stiligt konstverk som man med stolthet kan visa upp på spelets hemsida, vilket kan se ut så här:Ha nu en riktigt glad påsk allesammans!Taggar: ÄNTLIGEN HELG!!!, långfredagen, påsk, Jesus, Monty Python, gratisspel, Konst, White

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym21 apr 2011q

Glad påsk Stefan! :)

Aerie21 apr 2011q

Helg? Just ja, det är ju då man börjar jobba. Hade nästan glömt det^^

Stefan Norlander22 apr 2011q

spanjoar:

Glad påsk Stefan! :)


Tack detsamma spanjoar [smile]

Aerie:

Helg? Just ja, det är ju då man börjar jobba.


Vad är det för konstigt påfund med att jobba när det är helg?

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.