Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

33 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I dag 00:31 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Midsommarafton, sprit.... men spel då?

Simon Liljedahl21 jun 2013 14:28143 visningarKommentera: 0 !

Jag har hela 2 dagars ledig framför mig efter kl. 16:00 idag.

Fint väder. Alla runtomkring mig ska göra annat, vara vuxna, ansvarsstagande individer. De kan dra åt helvete. Jag jobbar som ett jävla as. Ikväll blåser jag ur skallen rejält med alldeles för mycket rusdryck. Det ska bara snurra.

Kanske blir en tur in i urskogen till ett gäng som partajar, de ska ha lerduveskytte, men jag rör inte vapen när jag druckit så de får göra bort skjutningen så jag slipper sitta och lyssna på pangandet och rulla tummarna. Nog för att det är jävligt roligt att skjuta lerduvor, men spriten är roligare.

Min suparkompis svek mig däremot, vi skulle dricka tillsammans idag och ha roligt, men den idioten bälgade i sig hela sitt lager igår. Nu ligger han och spyr. Jävla mupp.

Det lär väl bli jag, Fight Night 4 och en satanisk massa sprit, sen går jag till "Doktorn" kanske om han håller på och tjommar på lite.Finns många möjligheter, men jag vill inte krascha hos vilken kompis som helst då de kommer vara alldeles för nyktra för mig.Taggar: Sprit, Homoerotik, Spel, övergiven, död åt arbete, incest

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.