Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

33 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I dag 13:30 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Lost Planet 3 och de ödmjuka männen, och sprit!

Simon Liljedahl 3 maj 2014 16:30111 visningarKommentera: 0 !

Jag är på sluttampen i Lost Planet 3. Jag kan inte förstå att det floppade så hårt som det verkar ha gjort.

Jim Peyton är numera en av mina favoritkaraktärer i ett pang-pangspel. Så ödmjuk och ärlig. Han ser inte ens macho ut och han talar inte macho. Han pratar med andra manliga karaktärer som om de vore människor, ja även med kvinnor som om de vore människor. Han har en snubbe som han kanske bufflar sig lite med, Laroche, men det ger mer dynamik och får det hela att kännas mer mänskligt.

När han skjuter Akrids så är det inga konstigheter utan när striderna är över pustar han ut med ett lättad "You still got it, Peyton" innan han klättrar in i sin rig eller fortsätter vandra. Det känns bra. Peyton ser jävligt skön ut med sin stora näsa och segklarkrans dessutom.

Jag har bara en bit kvar av spelet har jag listat ut. Jag vill inte att det ska ta slut riktigt. Spelet är långt ifrån perfekt men Jim Peyton är fan i mig en av de skönaste snubbarna som gjorts i ett spel.

Jag har nästan övergivit min stackars PS4:a nu. Jag vill verkligen spela klart en massa på PS3 först innan jag verkligen sätter tänderna i nuvarande generation.

Jag ser mina nuvarande stunder om kvällarna med PS3:an som ett förspel som gått på tok överstyr. Jag misstänker att den maskinen kommer bli som en död hora innan jag fortsätter mitt propra liv med PS4.an.Taggar: ödmjukhet, män som förstårvarandra, Sprit, incest, Jim Peyton

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.