Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Jimmy Seppälä

26 Registrerad: 2 dec 2006 20:20 Senaste besök: I dag 00:33 Online: Nej

Fjärdhundra Spelsnack.com Seppala13 Seppala13

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Tre bästa och tre beska E3 2014

Jimmy Seppälä14 jun 2014 16:162086 visningarKommentera: 1 !Ett till E3 har seglat förbi och har visat vad vi ska ska spela det kommande året. Vilka trender som går. I år ska vi spela tillsammans och bortglömd var den extra skärmen, utom hos Nintendo men de är ganska låsta vid den också.

Jag gillar listor så jag tänkte köra några snabba om årets E3.

Tre bästa:

1. No Man's Sky

Ett spel där vi kommer att upptäcka universum tillsammans, där himlen inte är en begränsning och är utvecklat av tio personer låter för bra för att vara sann. Jag hoppas och tror att No Man's Sky blir det upptäckarspelet jag alltid velat ha.

2. Splatoon

Nintendo hoppar in i skjutarsfären med ett spel som inte går ut på att skjuta varandra utan att täcka banan med så mycket färg som möjligt låter kul. Problemet är Nintendo och deras onlinelösningar, förhoppningsvis sneglar de lite på vad konkurrenterna gör.

3. The Legend of Zelda

Aounuma pratar om ett öppet Hyrule där pusslen är lika mycket att ta sig till olika ställen som att klara olika tempel. Mitt sinne drömmer om en detaljrik värld åt samma håll som Elders Scroll-spelen. Även fast det inte riktigt når dit är det på rätt väg. Vad jag inte vill ha är ett till Hyrule som befolkas av max 20 personer.

Tre beska:

1. Battlefield Hardline

EA bestämmer sig för att Battlefield ska komma årligen och att det är en bra idé. Man tjänade tillräckligt med pengar förra året på ett spel som inte fungerade. Spelets öppning presenteras som en vanlig dag i Miami med en tjuv- och polislek som gått över styr där man väntar sig att de ska börja slänga mininukes på varandra. Det hela avslutas med ett rejält YEAH pumpandes av testosteron. Rainbow Six: Siege ser ut som det spelet Hardline borde ha varit.

2. Assassin's Creed Unity

Det är dags för Turtles att slå sig igenom den franska revolutionen där man en gång för alla slänger ut lönnmord i förmån av massmord. Av demot av döma kommer vi fortfarande behöva smyga efter folk och lyssna på dem. Som om vi inte var trötta på det efter Black Flag eller Watch Dogs.

3.Sonys konferens

Trots att det visades bra grejer på konferensen hade de ett mittparti som man känner sig extra hatisk inför när bristen på sömn fyra på morgonen gör sig påmind.´Att få hela eftertexterna till Powers upplästa hör inte till en av höjdpunkterna.

Det var årets E3 det. Tryggt och säkert. Förhoppningsvis kickar nästa generation igång nästa år. Tills dess är det bara att drömma.

Vad var dina favoriter under E3 och var fanns ditt bottennap?

Taggar: E3 2014, Iwata, Nintendo, Sony, Microsoft

« Till bloggen

Kommentarer

PlasmaLeif15 jun 2014q

Bloodborne var höjdpunkten för mig. Miyazaki är tillbaka och Souls-serien är mina absoluta favoritspel minus Dark Souls 2. Andra plats blir No Man's Sky. Verkar vara störtmysigt.

Sen minns jag faktiskt inte mycket mer.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.