Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

33 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I dag 00:31 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Lugn midsomma9000035

Simon Liljedahl21 jun 2014 11:40117 visningarKommentera: 0 !

Jag har haft min lugnaste midsommar på flera år. Mest jobbat och avundsjukt stått kvar nykter och jävlig när ens kompisar tjommar på för fullt.

I torsdags kom däremot en gammal barndomsvän på besök så lite kul blev det med Maxi Yatzi, en tetra vin och öl. En annan vän dök sen upp med sin handkontroll till PS4:an och vi alla spelade UFS mot varandra. Maken till komplex och krånglig kontroll var det längesedan jag var med om. Nu var vi nog för onyktra för att kunna sätta oss in i den också men det gjorde inget för det var roligt.

Får se om jag idag kör tutorialen i alla fall. Lär väl slinka ned några kalla satar. Kanske med en god vän.

Ovanligt lugnt firande verkar det ha varit även om hälften av mina vänner fortfarande inte går att nås pga deras överkonsumption av det goda under natten.

Jag vill ju också överkonsumera.

Fast även i torsdags blev det lugnt. Bra dragen men tidig kväll. Polarna fick fortsätta festiviteterna medan jag sov. De gav upp nån gång vi fyra snåret som jag förstod det och en låg och snarkade på soffan när jag kom ned på morgonen.

Min sambo var rätt däckad också. Hon försvann en tur på morgonen med sin syster för att göra något men hon återvände snabt och tog sig en flera timmar lång tupplur.

Jag fortsatte spela Killzone igår efter ett alldeles för långt uååehåll med det. Närmar mig slutet. En längre sittning borde göra så att jag klarar av kampanjen. Likadant för South Park-spelet.Taggar: Midsommar, incest, Öl, Vin, Sprit

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.