Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

33 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I går 20:21 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Måndag och sprit!

Simon Liljedahl17 aug 2014 15:31442 visningarKommentera: 0 !

Jag nöter fortfarande vidare på Inversion när jag känner för det. Spelet i sig är ovanligt långt känns det som. Det är ju trots allt en charmig Gears of War-klon, men det känns verkligen långt. Jag har spelat lite mer än hälften och säkert lagt ned 15 timmar på det.

Charmigt, corny som fan men lite småcoolt sådär ändå. En hel del små glitchar och en gång har det hängt sig så jag fått starta om.

Jag har alldeles för lite fritid över för spel nu. Idag drog jag mig. Hade varit fylleskjuts inatt och tänkte spela lite på morgonen men var för trött. Jag klöv lite ved istället.

Jag får fler och fler ospelade spel. Nu får det vara nog. Inga fler inköp. Jag hinner ändå inte spela.

Jag är helt ledig på tisdag, men då ska jag väl försöka bli klar med veden. Hjäpa grannen betala en räkning, kanske snickra med sambon.
Jag hoppas på regn. Då blir jag inomhus och bakis.Måndag skall jag tillägna spriten. Det blir inte rödtjut. Det blir jag så jävla hård i magen av så det gör ju ont.

Förhoppningsvis kan jag nöta ett längre pass på Inversion. Är ju nästan spännande. Jag minns inte riktigt de här partierna från när jag spelade det när det var nytt. Jag får lite flashbacks då och då.

Nu är jag bara dödligt trött. Vill hem och sova. Poppa muzak kanske. Kanske läsa.

Väntar på moder. Hon ville ha kaffe. Det kan jag bjuda henne på, även om det är arbetstid.Taggar: Pärlor, incest, Sprit, Spel, Inversion

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.