Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Martin Barreby

34 Registrerad: 13 maj 2008 15:18 Senaste besök: I går 19:51 Online: Nej

Gävle www.martinbarreby.com motakay motakay

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Nintendo Direct 12/11-2015 - TWILIGHT PRINCESS HD ! ! !

Martin Barreby13 nov 2015 00:072256 visningarKommentera: 15 !

Många roliga nyheter, indeed!

Cloud i Smash var helt oväntat! Sjukt kul!

Kul med Hour Glass och Spirit Tracks också, tror det kommer göra sig bra på TVn även om grafiken är väldigt kantig.

Star Fox ser ut att bli riktigt välgjort och roligt! Blev absolut mer sugen på att införskaffa det nästa år.

Roligt att höra lite engelska röster i Xenoblade Chronicles X! Känns väldigt bra att det kommer om en knapp månad så man har något att göra fram tills den 4e mars.

Jo, för den fjärde mars kommer ett av världens bästa spel ut i ny HD utgåva:Den här videon som inledde hela presentationen hade för min del kunnat vara det enda dom pratade om, resten bleknade verkligen i jämförelse. Till och med Cloud blev nästan en axelryckning. [wink]

Men alltså.

Zelda Twilight Princess i HD kommer bli juvligt. Spelet är inte spegelvänt den här gången och Link håller svärdet i vänster hand igen, så som det var tänkt.

Också fantastiskt att se A,B,X,Y knapparna från Wii U kontroller uppe i hörnet vilket betyder att det inte är något viftande med en Wiimote längre! (Hurra!!!!!)

Det jag hoppas på är dock att man kan sikta med pilbågen med gyron i kontrollen, för det är något jag gillade mer med Wii-versionen, att slippa sikta med spaken. Men vi får se hur det blir med det.

Vi får en ny Amiibo också, men det kunde jag lika gärna vara utan.

Sen avslutades videon med några sekunder från Zelda U. Det ser magiskt vackert ut. Sen har Link ett riktigt imponerande mastodontsvärd på ryggen! Det här spelet kan absolut bli det bästa någonsin. Magkänslan säger att det kommer bli det.

Vad tycker ni? Nöjda med presentationen? Saknade ni något?

Nu sa jag sova gott!Taggar: Nintendo, Direct, Zelda, Twilight, Princess

« Till bloggen

Kommentarer

Rikard Halvarsson13 nov 2015q

Själv spelade jag Twilight Princess på Wii, den spegelvända versionen. Har senare köpt det till Gamecube men inte hunnit spelar igenom det ännu.

En HD-version är bra för alla de som missat spelet, och för de största fansen. :)

Gillar verkligen Twilight princess, men får se om jag köper spelet bara för det är i HD, har ju redan två versioner av det :P Men lär nog bli så ^^

När de utannonserade detta trodde jag dock inte att nya Zelda skulle ges ut till Wii U, utan att Twilight Princess då skulle få mätta Zelda-fansen på Wii U. Och det nya Zelda enbart till NX.

Men där ser man :) Blir ett enormt Zelda-år 2016!

Schultz13 nov 2015q

Hur kan du bli SÅ GLAD över att du får betala 500-600 kr för att spela om ett spel du redan äger och har spelat igenom, för tio år sedan?

Martin, behöver jag vaccinera dig mot Nintendosjukan? Vi kan boka en tid för behandling när det passar.

Rikard Halvarsson13 nov 2015q

Arvid Schultz:

SÅ GLAD


Haha ^^

Själv tycker jag det är kul när folk bara dras med och blir overkligt glada, den energin smittar av sig :) Och har han inte spelat Gamecube-versionen och nu får sitt favoritspel med bra kontroll i HD så kan jag förstå honom :p

Martin Barreby13 nov 2015q

Har spelat Gamecube versionen ett par gånger också och sen wii versionen säkert tio. :)

Det är mitt favoritspel Arvid, klart jag över överlycklig när dom verkar fixa mina enda problem med dom två tidigare versionerna.
Finns det ett "vaccin" så håll det så långt ifrån mig som möjligt. ;)

Spela lite Fallout 4 nu istället för att muttra! [love]

Rikard Halvarsson:

Men där ser man :) Blir ett enormt Zelda-år 2016!


Ja, nu är det lite så att jag börjar tveka på om det ens kommer till NX, vi vet ju inte riktigt vad det blir för maskin ens. Men får se vad dom har för planer. Hoppas på lite mer info på Game Awards. :)

littlejay13 nov 2015q

Wow, det var riktigt trevliga nyheter. Blir sannolikt en tidigareläggning av Wii U-köpet. Har inte hunnit med Phantom Hourglass än, härligt att kunna köra det på stor skärm.

Anders Eklöf13 nov 2015q

Har bara spelat igenom Twilight Princess från början till slut en gång, så det här var en trevlig nyhet. Tycker det är ganska tråkigt att de inte gett spelet ett större ansiktslyft bara, likt The Wind Waker. Nu är det mest bara uppskalat med lite bättre texturer.

Anonym13 nov 2015q

Riktigt roligt att få spela detta spelet igen och sen blev jag överlycklig över att de berättade att Zelda U kommer till Wii U.

Den senaste tiden har det känts mycket som att jag har fått försvara det jag trott på att det skulle komma till Wii U eftersom det känts som om de flesta började tro att det bara skulle komma till NX.
Ska jag vara ärlig nu i efterhand så började jag själv tveka lite på om man skulle få det nya Zelda till Wii U, därför kändes det ännu viktigare för mig att säga emot när någon sade något om NX eftersom jag innerst inne inte ville tro att det bara skulle komma till NX.
Därför känns det nu riktigt skönt att verkligen veta att det kommer till Wii U.
Sen vet man ju inte vad NX är än heller och om det är den nya konsolen så finns det fortfarande en möjlighet att det kommer släppas även till den eller att de gör som enligt min teori att det nya konto systemet gör att man kan spela den digitala versionen av spelet även på NX.

Martin Barreby13 nov 2015q

Zeldas Castle:

Ska jag vara ärlig nu i efterhand så började jag själv tveka lite på om man skulle få det nya Zelda till Wii U, därför kändes det ännu viktigare för mig att säga emot när någon sade något om NX eftersom jag innerst inne inte ville tro att det bara skulle komma till NX.


Eftersom det blev så väldigt tyst om Zelda U så är det inte konstigt att teorier växte och växte, så håller med, äntligen pratar dom om det och säger att det kommer till Wii U. :)

Precis, får se vad NX kommer bli för något och om nya Zelda kommer finnas med i bilden. :)

sanojas7513 nov 2015q

Helpepp!

Notorious Gamer13 nov 2015q

Hade Wii versionen but not anymore. Ska bli kul att spela om det i HD. Ska boka bundle versionen när man kan på Webhallen. :)

lonian13 nov 2015q

Woosley13 nov 2015q

Phantom Hourglass och Spirit Tracks blev jag riktigt glad över, eftersom jag tyvärr missat/hoppat över dem tidigare.

Twilight Princess ska jag snart spela igenom igen tillsammans med tjejen, men det blir till att mata Wii U't med Wii-spelet eftersom jag inte har några som helst problem med den versionen. Nyversionen kommer förmodligen inte att inhandlas.

Anonym20 nov 2015q

Jag håller med om att det här är en av de bästa nyheterna på länge. Handlingen och spelets miljöer sitter kvar än idag. Jag måste tillbaka till Hyrule! (Nu i HD) Frågan är ju om man vill köpa sig ett Wii U...

Boss mode och temple replay mode bör tilläggas.

Anders Eklöf20 nov 2015q

Någon som vill sälja sitt Wind Waker HD? Jag är sugen på att spela om det innan Twilight Princess HD kommer :)

Martin Barreby20 nov 2015q

Anders Eklöf:

Någon som vill sälja sitt Wind Waker HD?


Nä! Men du kan få låna det om du vill. :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.