Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

BizzyMoose

28 Registrerad: 14 maj 2006 01:33 Senaste besök: I går 00:16 Online: Nej

Lund twitch.tv/bizzymoose/ Bizzy_1989 BizzyMoose

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Manhunt - Följ med på en en brutal historia!

BizzyMoose26 okt 2017 00:13539 visningarKommentera: 0 !

År 2016 var Twitch en stor del av mitt liv. Varenda stund över jag hade ville jag dedikera till min Twitch-kanal. Det visade sig även här på min blogg i ett nästan hejdlöst marknadsförande. 2017 fick jag min dotter, ett helt annat äventyr och jag fann lyckan och kärleken till något annat än just tv-spel.

Detta ska inte bli ett snyftinlägg. Det enda jag vill ha sagt är att numera, mitt i all pappa, jobb och kommande julstress så driver jag en Youtube kanal. Helt i min egen takt och ro. Är kanalen revolutionerande och nyskapande? Förmodligen inte och kanske behövs det inte fler spelkanaler, men jag kan banimej inte låta bli att spela tv-spel och dela mina upplevelser. Jag tycker det är så förbannat kul!

Jag har nyss påbörjat min första "Let's play" av Manhunt till Playstation 2. Ett spel jag inte tidigare kört. När min underbara sambo och dotter sover är jag uppe ett par timmar och spelar, redigerar och lägger ut.

Om ni har ett intresse så är ni välkomna att kika in! Det hade varit supermysigt om ni vill slänga iväg en kommentar eller en like. Love ya! [love]

https://www.youtube.com/watch?v=A00JKPRdcio&index=1&list=PLa.../ÄlgenTaggar: manhunt youtube playstation 2 let's play letsplay

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.