Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Hans Li Engnell

Registrerad: 16 jan 2002 18:10 Senaste besök: I går 20:41 Online: Nej

Tyresö www.frispel.net

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

En månad utan spel

Hans Li Engnell 4 jun 2016 09:461583 visningarKommentera: 7 !

Om några timmar bär det av till Kina och Hongkong. Det betyder ett avbrott från spel. I en månad.

Jag minns inte när jag senast gjorde ett så pass långt uppehåll. Mina semestrar har de senaste åren varit av det kortare slaget, och det har varje gång varit trevligt att komma hem och sätta sig i soffan med en DualShock- eller Xbox-kontroll i händerna igen.

Nu är det verkligen inte så att jag sitter varje dag i timme efter timme och spelar tills ögonen blöder. Det finns det inte tid för längre.

Men jag sätter mig gärna ned en stund om dagen, om det så bara är en halvtimme, för att koppla bort både jobb och annat som tynger. Under semestern är det inget jobb som tynger, så suget efter spel kanske inte blir så stort ändå.

Denna resa går, med viss fantasi, åtminstone delvis i Shenmues tecken. Äntligen ska jag, vid sidan om Guangdong, Guizhou och lite annat längs vägen, besöka Yangshuo och Guilin och se de vackra miljöer som Ryo Hazuki bevittnade innan han träffade Shenhua.

Med den skillnaden att jag inte tänker gå över några berg eller fastna i en grotta i 14 år. Lite upptäcktsfärd på cykel lär det dock bli.Taggar: Resor, blandat, Shenmue

« Till bloggen

Kommentarer

Redfoxe 4 jun 2016q

Tror nästan jag skulle behöva en lång paus från lir, tror dock inte jag hade klarat det.

|Berra| 5 jun 2016q

Häftig resa du kommer få vara med om!
Vill också göra en långresa och funderar på Australien.

Shmuppen81 5 jun 2016q

Jag ska ta en kaffe fri månad snart. Det är en utmaning som heter duga.

ZidaneIX 5 jun 2016q

Ser verkligen fram emot dina intryck från denna resa!

Oregondanne 6 jun 2016q

Härligt! Vässa pennan och glöm inte kameran.

Kleti 7 jun 2016q

Var i Japan i 3 månader. Klarade mig utan spel några veckor innan jag var tvungen att agera. Spelberoendet sitter tungt.

Rikard Halvarsson10 jun 2016q

Till att börja med: din resa verkar bli så cool! Är riktigt avundsjuk och hoppas kunna göra en liknande resa i framtiden :) Så njut!

Att vara utan spel när du reser runt går nog bra :p dock ska jag säga att när jag reste runt i över en månad i Thailand/Kambodja i december förra året så hade jag ett enormt spelsug. Jag ångrade verkligen att jag inte tog med mig min 3DS. Som jag hade på Thailands-resan/Japan-resan innan, så jävla skönt att bara sitta en halvtimme på balkongen på hotell och spela lite och dricka en öl :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.