Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Hans Li Engnell

Registrerad: 16 jan 2002 18:10 Senaste besök: I går 19:58 Online: Nej

Tyresö www.frispel.net

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

En samling att se fram emot

Hans Li Engnell30 jun 2016 16:021248 visningarKommentera: 1 !

Det har klagats mycket på att denna generation bjudit på lite väl många remakes och remasters av gamla spel (och inte alls särskilt gamla spel). Men för egen del har flera av dessa varit några av höjdpunkterna hittills (inte minst The Last of Us, men även Uncharted-samlingen var trevlig).

Nu har det äntligen bekräftats att de tre BioShock-spelen släpps i en samling. Även om jag har alla tre till Xbox 360 och kan spela dem när jag vill ser jag verkligen fram emot BioShock: The Collection. Det var länge sedan jag spelade det första spelet och vad kan väl vara bättre än att göra det i bättre upplösning på Xbox One eller PS4 med allt DLC inbakat och klart?

Jag hoppas verkligen att en generation nya spelare nu tar chansen att uppleva den värld som skapades av numera nedlagda Irrational Games, både under havets yta och ovan molnen. Att de ger sig själva nöjet att för första gången besöka de politiska dystopierna Rapture och Columbia, insupa atmosfären, överraskas av twisten och klura på budskapen. Det är sannerligen en resa värd att göra och ett stycke spelhistoria som lämnat få av oss oberörda.

Slutligen hoppas jag att denna samling bara är första steget i 2K:s plan för BioShock. De har hävdat att det mycket väl kan bli ett fjärde spel i framtiden. Så...

Would you kindly?Taggar: bioshock, Xbox One, Playstation 4

« Till bloggen

Kommentarer

wider 5 jul 2016q

Jag har väntat mycket på detta, har också alla spelen, men det ska bli grymt skoj att få köra dem i bättre upplösning. Ser även fram emot att få köra Minervas den, har hört att det ska va riktigt bra.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.