Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Hans Li Engnell

Registrerad: 16 jan 2002 18:10 Senaste besök: I går 19:58 Online: Nej

Tyresö www.frispel.net

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Då var det dags för The Witcher III

Hans Li Engnell16 jul 2016 17:071930 visningarKommentera: 4 !

Gigantiska öppna världar är inget för mig. Dels föredrar jag lite mer linjära berättelser och världar som går att orientera sig i, även med ett dåligt lokalsinne. Dels brukar dessa spel helt enkelt sluka alldeles för mycket tid.

Det är därför jag aldrig fördjupat mig i GTA V, trots att spelet finns i min spelhylla, och det är också därför som jag har väntat med att köpa ett annat hyllat storspel.

Men ibland måste man ändå ge ett spel en chans. Efter alla hyllningar till The Witcher III: Wild Hunt gav jag upp och spontanköpte det när jag passerade stadens bästa spelbutik.

Jag har nyss börjat. Ridit lite häst, beundrat miljöerna, dödat några monster och förlorat i kortspelet gwent. Så här tidigt kan jag inte riktigt avgöra om The Witcher III är ett spel som det är värt att lägga ned dussintals timmar på för min del.

Det skulle passa ganska bra just nu när det är semesterlunk på jobbet och frugan jobbar morgon, dag och kväll. Något måste jag ju fördriva tiden med på ensamma kvällar.

Spel som innehåller både magi och monster brukar inte vara min kopp te. Jag inkläder mig mycket hellre rollen som Nathan Drake eller Lara Croft.

Men jag ska i alla fall ge det en ärlig chans. Det känns som att detta spel i synnerhet förtjänar det.Taggar: Spel, The Witcher

« Till bloggen

Kommentarer

Johan Lorentzon16 jul 2016q

Skillnaden med just The Witcher 3 och andra open world-spel är att det knappt finns några generiska uppdrag. Allt har som en intressant story runt sig, vare sig det är bondflickan i minsta byn man hjälper eller kungen.

Sen skulle jag säga att, av alla fantasyspel med magi och monster, är Witcher 3 det som känns mest realistiskt och minst utsvävande.

Du har en jävla resa framför dig. Spelade just igenom det för tredje gången och upptäcker nya intressanta uppdrag. :)

Hans Li Engnell17 jul 2016q

Johan Lorentzon:

Allt har som en intressant story runt sig, vare sig det är bondflickan i minsta byn man hjälper eller kungen.


Jag har sett det i en rad recensioner, och det var faktiskt en sak som gjorde mig nyfiken.

Håller tummarna för att jag kommer gilla det. :-)

Johan Lorentzon17 jul 2016q

Hans Li Engnell:

Jag har sett det i en rad recensioner, och det var faktiskt en sak som gjorde mig nyfiken.


Nackdelen är ju att man vill ju göra precis allt för att se vad som händer. I typ GTA tröttar jag på sidequests och bara vill spela färdigt spelet, men här ränner jag ju runt som en idiot och gör allt jag hittar :P

Hans Li Engnell17 jul 2016q

Johan Lorentzon:

Nackdelen är ju att man vill ju göra precis allt för att se vad som händer. I typ GTA tröttar jag på sidequests och bara vill spela färdigt spelet, men här ränner jag ju runt som en idiot och gör allt jag hittar


Jag förstår. Även om det egentligen är ett angenämt problem. Jag tror inte jag kommer försöka göra alla side quests under första rundan. Vill ju hinna bli klar med spelet också. :-)

Imponerad så långt.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.