Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Hans Li Engnell

Registrerad: 16 jan 2002 18:10 Senaste besök: I går 21:13 Online: Nej

Tyresö www.frispel.net

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Köpstopp!

Hans Li Engnell10 okt 2016 11:252094 visningarKommentera: 6 !

I augusti sammanställde jag en lista över vilka spel som jag skulle köpa eller åtminstone var nyfiken på under de kommande månaderna.

Syftet var mest att ge mig själv en liten överblick över hur jag skulle prioritera. Nu inser jag att de flesta av spelen kommer få vänta.

På listan fanns BioShock: The Collection, som jag köpte direkt och fortfarande spelar för fullt.

Där fanns även Forza Horizon 3, som är kanske årets roligaste spel så långt. Det kommer lysa upp vardagsrummet när snön faller och vinden pinar fönstren under den vintern som står för dörren.

På listan fanns även ReCore, som verkar medelmåttigt och därför får bli något jag plockar upp i en reaback under nästa år. FIFA 17, Battlefield 1, The Last Guardian... Ja. Jag inser att jag inte kommer hinna med någon av dem i år. Det gäller Gears of War 4 också, som dock aldrig var en särskilt efterlängtad titel för mig.

Just nu växlar jag mellan BioShock Infinite, Forza Horizon 3, The Witcher III: Wild Hunt och Rise of the Tomb Raider. Det räcker och blir över. Stressen av att ha för många orörda spel som jag borde spela förtar mycket av upplevelsen.

Så nu blir det köpstopp i några månader. Det har nog frun inget emot heller nu när vi ska spara varenda krona som blir över när mat och alla fasta utgifter är betalda.

Jag inbillar mig att jag kan njuta mer av de spel jag just nu ägnar tid åt om jag vet att jag inte behöver avsluta dem till ett visst datum.Taggar: Spel, Playstation 4, Xbox One

« Till bloggen

Kommentarer

Bleatlessness10 okt 2016q

Jag skulle inte orka bolla så många stora spel samtidigt. Till spel som The Witcher 3 kan jag komplettera med något retrospel (kan se hur Forza Horizon 3 passar här med sin arkadracing), eller som det blev i vintras, en total paus för att ge utrymme för Rise of the Tombraider. Men aldrig mer än ett huvudspel åt gången.

Zamorano1610 okt 2016q

Jag känner igen mig så mkt. Inför också köpstopp för mig ibland. Det brukar hålla ngn vecka...:(

Johannes Flyckt11 okt 2016q

Köpstopp är bra både för själen och plånboken :) jag har blivit en riktig torsk för PSN-reor. Lika bra att köpa dom billigt och inte hinna spela än att köpa dom dyrt och inte hinna spela, brukar jag resonera.
Nu har jag dock plockat upp Xenoblade Chronicles till 3DSen igen, lite halvt oväntat. Underbart spel.

raz86812 okt 2016q

Jag har också en sådan lista, fast det är en total lista över spel jag är intresserad av eller skulle vilja köpa, båda gamla spel, nya spel och framtida spelsläpp. Listan utökas hela tiden i takt med att jag får reda på något äldre intressant spel eller något nytt spel som utannonseras. Det är sjukt stressande. Skulle önska ett år som är fritt från nyare släpp så man bara kan komma ikapp sin backlog.

Bleatlessness12 okt 2016q

raz868:

Listan utökas hela tiden i takt med att jag får reda på något äldre intressant spel eller något nytt spel som utannonseras. Det är sjukt stressande.


Har också en sån lista och har kommit till insikt och acceptans att jag aldrig kommer hinna färdigt min backlog. Vänt till det positiva behöver jag ju i princip aldrig spela dåliga spel, även om jag gärna vill experimentera ibland.

Hans Li Engnell15 okt 2016q

raz868:

Jag har också en sådan lista, fast det är en total lista över spel jag är intresserad av eller skulle vilja köpa, båda gamla spel, nya spel och framtida spelsläpp.


Jo, en sådan lista har jag också. Men det är ingen "dessa spel måste jag bara spela"-lista utan en "dessa vill ha till samlingen i framtiden"-lista.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.