Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Hans Li Engnell

Registrerad: 16 jan 2002 18:10 Senaste besök: I går 21:13 Online: Nej

Tyresö www.frispel.net

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Är Shadow of the Tomb Raider Laras nästa äventyr?

Hans Li Engnell 1 nov 2016 07:231893 visningarKommentera: 4 !

En Redditanvändare säger sig ha tagit en suddig bild av en slarvig anställd som suttit på tunnelbanan i Montreal och arbetat på... Shadow of the Tomb Raider.

Om det visar sig stämma att Eidos Montreal arbetar på nästa del i den moderna berättelsen om Lara Croft är det för min egen del en av årets största spelnyheter.

Det finns en del som tyder på att det kan stämma. Eidos Montreal hjälpte Crystal Dynamics i utvecklingen av Rise of the Tomb Raider, och det har ryktats att Eidos Montreal ensamma står för utvecklingen av Laras nya äventyr.

I så fall kanske Crystal Dynamics sitter i startgroparna för ett helt annat spel just nu. Eller så arbetar de på två separata Tomb Raider, som ett annat rykte gör gällande.

Jag håller i alla fall tummarna för att läckan är sann och att ett nytt Tomb Raider är under utveckling. Med eller utan Crystal Dynamics medverkan. Få nyheter skulle göra mig så glad.

Rise of the Tomb Raider hade uppenbara brister, men det var ett fantastiskt snyggt, roligt och engagerande spel. Definitivt något att bygga vidare på.

Om så är fallet lär det inte bli tidsexklusivt till något format den här gången utan släppas till PS4, Xbox One och PC samtidigt. Vågar vi hoppas på att få se spelet i rörelse på E3 2017?Taggar: Tomb Raider, rykten

« Till bloggen

Kommentarer

Simon Liljedahl 1 nov 2016q

Jag tänker göra ett sista försök med att spela Rise.
Det funkar inte för mig av någon anledning, som jag gnällt om flera gånger tidigare, men uppenbarligen har jag köpt detta till PS4. Antagligen med en hel del promille i kroppen så mitt sista försök med spelet blir nog på den konsolen.

Det skulle inte förvåna mig om Shadow blir tidsexklusivt också. Kan inte Microsoft ha pröjsat för tidsexklusivitet i säg flera uppföljare framåt?

Hans Li Engnell 2 nov 2016q

Jag skulle bli väldigt förvånad om även Shadow blev tidsexklusivt, särskilt för Xbox One. Försäljningen för Rise visar att det inte var en bra idé.

Lycka till med spelet. :-)

lonian 7 nov 2016q

Har köpt Rise vid releasen, men inte spelat ännu.
Tänkte ta och vänta på PS4 pro först.

Hans Li Engnell 8 nov 2016q

Det verkar vara värt att spela det på Pro, faktiskt.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.