Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

parantes

Registrerad: 13 nov 2006 17:45 Senaste besök: 12 maj 2018 22:53 Online: Nej

Oslo https://www.youtube.com/channel/UC5901tQ1NelKVnkY8lTBNIg parantes connyskywalker

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Det är bara minnen för livet.

parantes29 aug 2013 02:55624 visningarKommentera: 0 !

Hej Loading.

Det var längesedan nu. Alldeles för längesedan. Som det brukar bli ibland när andra saker kommer emellan.

Jag vet inte riktigt varför jag återvänder hit men det är väl så med platser man en gång kände sig hemma på. Dom finns där, och man knappar så lätt in adressen för att läsa lite. Bloggar, recensioner och forumtrådar. Det är väl ingen överdrift direkt att säga att Loading en gång var så väldigt mycket. Och jag saknar det vi hade, ibland.

Så, vi har snart passerat sommaren 2013 och jag kom mest in för att reflektera kring den. Den har varit kanon. Jag flyttade ju tillbaka till Oslo i början av året. Satte mig på en buss efter nyårsafton och återvände. Jag började jobba som barnpassare på ett gym. Folk lämnar helt enkelt in sina små till mig när dom ska träna och så ser vi film och målar och sådär. Ett trivsamt jobb. Lite för stillsamt kanske, men det funkar.

I våras började jag dock på ett till jobb - som attraktionsoperatör på ett nöjesfält strax utanför Oslo. Jag kan lugnt påstå att detta är det absolut bästa jobbet jag någonsin haft. Att få stå och sköta karusseler är ett slitsamt jobb främst för att man hela tiden måste vara så fokuserad med säkerhet och rutiner. Men det sociala på nöjesfältet med kollegor har varit över all förväntan. Jag har funnit massvis med nya vänner här. Vänner som verklige förgyllt denna sommaren.

När det gäller resor var jag på min 15e Roskildefestival samt en weekend i Danmark för att se på Tenacious D. I december återvänder jag till London och nästa vår blir det med andra tur till New York. Det sparas en del pengar inför detta. Jag har äntligen börjat se Game of Thrones och jag spelar så mycket TV-spel jag kan, orkar och hinner. Sommarens storspel var givetvis det efterlängtade "The Last of Us" som jag tycker var väldigt bra. Nu längtar jag otroligt mycket efter GTA V.

En av dom roligaste sakerna som skett denna sommaren är att vårt kollektiv har förvandlats till ett riktigt brädspelskollektiv. Vi spelar otroligt mycket kul kort & brädspel: Munchkin, King of Tokyo, Spank the Monkey mfl. går varma här hemma nästan varje dag. Och folk kikar hit för att spela och ha kul!

Jag ska försöka blogga lite mer framöver. Sitter och kikar på en Web-kamera nu så det blir nog en del videobloggar.

Vi hörs. Snart igen. Puss.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.