Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

parantes

Registrerad: 13 nov 2006 17:45 Senaste besök: 12 maj 2018 22:53 Online: Nej

Oslo https://www.youtube.com/channel/UC5901tQ1NelKVnkY8lTBNIg parantes connyskywalker

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Jag <3 Manga

parantes29 dec 2013 07:31771 visningarKommentera: 0 !Det var inte alls så många år sedan jag på allvar började ge Anime en chans - och blev förälskad. Idag är det uteslutande det jag tittar på allra mest och jag kastar mig över intressanta serier och slukar dom med glädje.

Jag har alltid velat läsa Manga, men det har aldrig riktigt blivit av. Jag vet inte varför egentligen - kanske det bara är det där att nya saker är lite skrämmande ibland och tar lite tid att komma in i. Men eftersom jag sedan en månad tillbaka jobbar i en manga/serietidnings-butik och har en helt fantastisk personalrabatt kändes det som att det var läge. Om inte annat för att kunna rekomendera bra Manga till våra kunder.

Så jag har börjat köpa på mig dom tre serierna jag tyckte verkade mest intressanta: Full Metal Alchemist, Death Note och Attack on Titan. Och jävlar vad bra det är. Jag är helt uppslukad av berättelserna och tempot - och även om jag älskar allt vad "andra" serier heter i form av Batman, Star Wars och andra historier har Manga nu blivit en favorit.

På bara ett par veckor har jag köpt nästan 20 stycken volymer - och mer lär det bli. Då jag betalar knappt en femtiolapp för en bok kan man liksom passa på att utöka samlingen ordentligt.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.