Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

parantes

Registrerad: 13 nov 2006 17:45 Senaste besök: 12 maj 2018 22:53 Online: Nej

Oslo https://www.youtube.com/channel/UC5901tQ1NelKVnkY8lTBNIg parantes connyskywalker

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Tillbaka till Youtube.

parantes20 apr 2016 23:341395 visningarKommentera: 0 !

Förra sommaren blev jag, lite plötsligt sådär, arbetslös och hade en hel sommar framför mig utan några egentliga planer. Jag njöt av ledigheten, spelade enormt mycket TV-spel men dagarna gick och jag började bli enormt uttråkad på rutinen vakna>spela>sova. JAg gjorde givetvis andra grejer också, men tillvaron bestod lite av alldeles för mycket samma saker. Dag efter dag.

En dag fick jag en idé om att ta alla mina nördiga intressen och skamlöst visa upp dom på Youtube; Filmer, brädspel, serietidningar, Tv-spel. Allt skulle täckas. Jag hann göra 53 videos, få strax över 70 subscribers och nästan 4000 views innan någon bröt sig in i mitt hus och stal min kamera, medan jag var hemma och sov, och möjligheten att göra videos försvann. I samma veva fick jag ett nytt jobb som tog upp massor av tid.

Jag är lite "känd" för att påbörja en mängd projekt jag inte avslutar. Men jag gör också väldigt många saker som jag, faktiskt, färdigställer. Mitt i allt detta så började jag exempelvis skriva en fantasybok och publicerar ett kapitel varannan onsdag/söndag på http://www.westaria.org

Men jag saknade det där att kunna göra små videos, såklart.

Så idag traskade jag mig och köpte en helt okej webcam. Jag la inte så mycket pengar på den jag först tänkte, men den hade helt okej bildkvalitet iallafall:)

Så, i dagarna som kommer ska jag försöka göra en liten återkomst - skaka om kanalen lite och förhoppningsvis göra nya videos. Ni får väldigt gärna kika på det som finns där redan, och om ni vill så får ni gärna följa kanalen - det gör mig väldigt glad!

Mycket nytt är att vänta, inom kort. Vi ses på Youtube;)!

https://www.youtube.com/channel/UC5901tQ1NelKVnkY8lTBNIg

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.