Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Pär Villner

32 Registrerad: 9 jan 2001 00:00 Senaste besök: 24 apr 2014 16:23 Online: Nej

Stockholm

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Inlägget saknas...

Kommentarer

n e o v i o l e n c e23 feb 2009q

Capcom är helt överlägsna just nu, helt enkelt. Älskade också ettan men tycker, precis som du, att spelet tappade efter de fyra första banorna litegrann samt att änterhaken, som ju var en fantastisk idé, var alltför underrepresenterad i spelet. Bossarna var dock helt fantastiska redan då och här ser de ännu bättre ut.

Trollkarlarna på Capcom har gjort det igen. Med råge.

Larssa23 feb 2009q

Hoppas att 2:an blir bättre. Orkade inte ens spela klart 1:an, sålde det efter att jag klarat några banor eftersom det var så otroligt tråkigt.

King Crimeson23 feb 2009q

Yeah, diggade också ettan och tycker att det var kyligt skönt att köra igenom hela. Slutbossen minns jag fan till och med som en av de tyngsta 3D bossarna som någonsin mött min handkontroll. Vet inte hur mycket jag bryr mig om en uppföljare dock.. ska checka in trailern!

JoRu823 feb 2009q

Glad att de fått in andra miljöer, samtidigt som jag hoppas att de finns några snöbanor kvar. Antagligen får vi se mer på E3.

Det Lilla Svinet23 feb 2009q

Verkar riktigt bra, vet inte dock hur det blir med co-op men det kan nog funka eller så är det en sido grej bara verkade iaf najs på bossen.

Skönt med lite fler miljöer, dock eftersom man inte fortsätter ifrån wayne längre så vill jag som ni också ha tillbaka snömiljöerna men efter ettan ville man ha ett grönt lost planet med wayne i spetsen men, och antar att detta kommer vara en tidsexklusiv titel då det kom endast på xbl och så finns ettan ju på ps3:an..så de som gillade den på den sidan kommer nog antaglien få lira det också, såg ett Killzone 2 på EB games, man ville bara ta det, eller att polaren tog det ^^ så man kunde lira under kvällen :P haha det var lite OT men men det var najs

rocketmario24 feb 2009q

I filmen Starship Troopers hoppar Rico upp på ett storkryp och skjuter sönder dess skal innan han slänger in en granat i dess innre.

I Lost Planet 2 kan en sådan scen bli spelbar, kanske med hjälp av den nya änterhaken?

Matte24 feb 2009q

Jag vet inte jag...det är ju Capcom så jag står nog över, igen.

Radonbarnet24 feb 2009q

Jag säger bara.. Capcom is the shit!!! \m/ >.< \m/

Ringu24 feb 2009q

Älskar sättet de utnyttjar Xbox Live för att lansera spelet, mer sådant!

Ettan är ett av mina favoritspel, det här blir ett solklart köp!

Anonym26 dec 2009q

Ursäkta mig men jag bara måste få säga att allt Capcom tar blir till guld. Jag håller dock inte med om detta. Tycker Capcom är ett extremt överskattat spelbolag. Allt dom gör är helt ok men inte mer. Jag älskar mega man 9 men det är allt. Allt annat dom gör är yttererst mediokert. Inget dåligt men definitivt inget speciellt heller. By the way Villner RE5 var årets största besvikelse enligt mig. Sorry. Gillar fortfarande dina spalter i Level. Dock tycker jag inte ett spel är bra bara för att det har feta bossar och kommer från Japan.