Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Jimmy Seppälä

26 Registrerad: 2 dec 2006 20:20 Senaste besök: I dag 22:00 Online: Nej

Fjärdhundra Spelsnack.com Seppala13 Seppala13

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Topp 5 - Spelvärldens Skrytigaste Köttpålar

Jimmy Seppälä30 okt 2013 14:32584 visningarKommentera: 1 !

Cancer är en hemsk sjukdom i finns i alla dess former. Testikel- och prostatacancer är två cancersjukdomar som blir allt vanligare där jag själv har haft erfarenhet av den ena. Därför gör jag en topp 5-lista över Spelvärldens bästa köttpålar.

5. Voldo (Soul Calibur)


Det finns ingen som är så mån om sitt skrev som Voldo, det är det enda på kroppen han riktigt skyddar. Skydden kommer också i alla dess former och varför skulle man inte vilja skydda något så viktigt?

4. King of All Cosmos (Katamari Damacy)


Männens män. King of All Cosmos är så manlig och han visar mer än gärna upp sin stoltaste ägodel packad i en tight latex-skrud. Har man inget att skämmas över så har man inget. Show it loudley and proudley, som man brukar säga.

3. Zangief (Street Fighter)


Ryssen Zangief med sina 214cm och 158 kg, och vi vet vart det mesta av den vikten sitter *winky face*. Inte nog med att han brottas med andra muskliga män så har han ett rejält paket. Med en vodka-flaska i ena handen och något annat stort i den andra, som vi bara kan fantisera om, hamnar Zangief på en tredje plats.

2. Du (Saints Row: The Third)


Här har du möjligheten att själv välja ditt paket, men varför skulle någon nöja sig med mindre? Den bula du kan rocka i Saints Row gör spelet värt att spela.

1. Wrestler (Mount Your Friends)


Med en helikoptersnurr som skulle göra Naken-Janne avundsjuk så firar vi andra med överdriven penisfysik när vi spelar Mount You Friends. Vem vill inte se halvnakna muskelmän klättra på varandra samtidigt som "saker" rör på sig?

Stöd kampen mot cancer!Taggar: Köttpåle, Penis, Storlek, Bula, Moose knuckle, Street Fighter, Mount your friends, Katamari Damacy, saints row, Soul Calibur

« Till bloggen

Kommentarer

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.