Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Jimmy Seppälä

26 Registrerad: 2 dec 2006 20:20 Senaste besök: I dag 15:48 Online: Ja

Fjärdhundra Spelsnack.com Seppala13 Seppala13

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Tack för att du köper.... Förbokar! Förbokar vårt spel

Jimmy Seppälä15 jan 2015 13:481876 visningarKommentera: 8 !

Igår gick 2K Games ut med att vi borde förboka det kommande spelet Evolve.

Varför?

Jo, ser du, annars får vi inte tillgång till hela spelet. Det finns ett fjärde monster man enbart får om man förbokar och så fort det är släppdagen så måste man punga ut med 15 dollar för att få tillgång till den.

15 dollar, det är en fjärdedel av priset för spelet. Ett jävla monster.

"Se det som vi bjuder på det första materialet, som ett tack till dig."

Inte ett tack för att du köper spelet överhuvudtaget utan för att du förköper spelet. Det räcker inte längre med att köpa ett spel dag ett utan du ska förboka det. Ett spel som vi inte ens vet om det fungerar samma dag det släpps. Efter höstens stora kavalkad av misslyckade släpp är det något vi måste fråga oss:

Kommer det ens att fungera?

Nej, vi borde inte förboka Evolve för att få material gratis, det i sig är redan en tråkig trend.

Vi borde inte förboka något spel överhuvudtaget för de har förstört den tilliten och speciellt med ett spel som Evolve som är ett online multiplayerspel.

Det får vara nog nu, jag tänker inte förboka ett enda spel mer.Taggar: Evolve, 2K Games, Förbokningserbjudande

« Till bloggen

Kommentarer

Fook15 jan 2015q

Välkommen till klubben. :)

Magnus Virdeborn15 jan 2015q

Mortal Kombat X ger dig bara möjligheten att spela som Goro om du förhandsbokar. Tycker det här med att förbereda DLC innan spelsläpp är så fult. Det blev ett ramaskri när Capcom släppte Street Fighter x Tekken och massvis av karaktärer redan fanns på skivan men fanns bakom en betalvägg. Sedan dess verkar det som att folk i allmänhet bara har börjat acceptera att det är så företag för numera.

Mysperzson15 jan 2015q

Virde:

Sedan dess verkar det som att folk i allmänhet bara har börjat acceptera att det är så företag för numera.


Tror inte folk accepterar det utan är mer så att folk skiter fullständigt i att ens försöka göra något åt saken, eller iofs det är väl att acceptera det.

Majoriteten människor som förbeställer saknar väl informationen om vad företagen gör för skit också

Jimmy Seppälä15 jan 2015q

Virde:

. Det blev ett ramaskri när Capcom släppte Street Fighter x Tekken och massvis av karaktärer redan fanns på skivan men fanns bakom en betalvägg.


Ja, jag kommer ihåg det med. Det blir lite surt när man betalar fullpris för ett spel för att upptäcka att man inte kom hem med hela paketet.

Jag själv har aldrig förbokat för att få någon bonus utan bara för att jag vill ha spelen. Skriver inte ens in koderna man får med.

Magnus Virdeborn15 jan 2015q

Tur att Vita-versionen var komplett då :P

tobbAddol16 jan 2015q

Förbokningar trodde jag från början bara handlade om att man skulle ha "första tjing" på spelet ifall köptrycket var så hårt att det inte räckte till alla som ville köpa det...

Annars tycker jag man kan förköpa något på steam nån dag i förväg om det är något man är spiksäker på att man vill ha och man vill kunna ladda ned det i förväg och börja spela exakt när det släpps.

Annars ser jag inte mycket vits med det. Ibland får man ju rabatt om man förköper också förstås. Det kan jag ändå gå med på, faktiskt.

Magnus Virdeborn16 jan 2015q

Spel sjunker i värde så snabbt idag så jag förstår förvisso att man vill göra något för att få folk att köpa tidigt. Men hade varit bättre om de plockat ihop fina specialutgåvor som faktiskt var begränsade. De flesta JRPG har underbara soundtrack. Varför inte bundla dem exklusivt för pre-orders (till ett attraktivt pris då)?

Bea Rosberg 6 apr 2015q

Jag tycker att det är ett svinigt försök att få ut spelet. Exakt som du skrev så tappar man tilliten för vi får ingen känsla om det är värt eller ej. När vi idag handlar spel så vill vi ha en form av säkerhet om att det är av värde och på så vis få oss att kanske köpa loss hela spelet (tänker lite så som det är med Life is Strange).

Sen också, ett monster, får jag inget mer? Om jag vill känna mig speciell vid ett förköp eller gör så att det blir mer värt så vill man kanske få ut mer utav det?

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.