Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Jimmy Seppälä

26 Registrerad: 2 dec 2006 20:20 Senaste besök: I dag 18:15 Online: Ja

Fjärdhundra Spelsnack.com Seppala13 Seppala13

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Tankar om Ubisofts presskonferens

Jimmy Seppälä14 jun 2016 03:041919 visningarKommentera: 0 !Ubisofts presskonferenser känns alltid lagom... udda? Konferenserna kring E3 har mer och mer gått till att bara rada upp speltrailers efter trailers än att vara en show. Förutom hos Ubisoft. Det ska dansas och teatraliska dialoger.

Aisha Tyler går alltid hem hos mig dock.

Jag vet inte riktigt vad jag tar med mig från Ubisofts konferens förutom att den var lång och hade ett rätt dåligt tempo och det fanns inte riktigt något som fångade mitt intresse tillräckligt för att höja ögonbrynen.

Jag trodde att vi skulle få slippa se någonting om Assassin's Creed i år men icke då. En film är på g och då spenderar vi en kvart på det.

Men lite spel fick vi se ändå!Ghost Recon Wildlands, spelet jag misstog för någon form av National Georaphic fotoupplevelse från förra året ser ändå ut att leverera co-op-fun. Det kan till viss del likna lite i hur Splinter Cells co-op uppdrag har sett ut tidigare, speciellt om man vill spela stealth. Det kan bli roligt men å andra sidan är det ett Ubisoft open-world-spel och vi vet hur de ser ut. Stor sannolikhet i att uppdragen kommer att vara rätt likartade och inget man gör känns meningsfullt. Jag hoppas innerligt att de kan bjuda på en stor utmaning i hur man tar an uppdragen med olika delmål snarare än att man kan klara det mesta genom att köra guns-blazing och döda allt man ser. Som bäst blir det ett djupare fokus på samarbete. Som sämst? Slumpmässigt uppdrag från GTA Online där det kommer horder av fiender när du ska fly.

Ett annat spel som bara ser väldigt märkligt ut är Watch Dogs 2. Jag vet inte riktigt vad de vill ha för fokus i det spelet. En omogen hackergrupp som har alldeles för mycket makt i och med att de kan hacka allt till att sedan gå fullt ut med våld och skjuta åt höger och vänster GTA-style. Det känns som ett väldigt tudelat spel. Jag har läst att man kan klara ut spelet utan att döda någon men så som Ubisoft visar upp det blir det så skevt. Sedan förtittarna dök upp förra veckan kändes det som om de kanske skulle fånga mitt intresse men efter att ha sett demon har de förhoppningarna släckts. Det ser ut som ännu ett Ubisoftspel.

Och killen med nitarna? På riktigt?Eagle Flight VR visar mer eller mindre hur roligt det ser ut när andra spelar VR. Det vill säga hur otroligt konstigt det ser ut när personerna rör på sig. Titta bara!Steep var årets sista spel för Ubisoft, en plats de har satt några riktiga hajpmaskiner de senaste åren. En plats som både Watch Dogs och The Division har haft. Steep kan bli kul, jag gillar snowboardspel, jag älskar snö men här beror det väldigt mycket på vad det kommer kosta till slut. Steep som fullprisspel? Då kan det vara svårt.

Ubisoft hade inget jättestarkt år i år. Det är nog den konferensen jag har varit mest uttråkad vid men samtidigt var det den konferensen som har haft flest olika spel.

En sak är säker, vi kan nog ge upp på ett Beyond Good & Evil 2 nu? Eller?

Tidigare inlägg:
EA
Bethesda
MicrosoftTaggar: e32016, Ubisoft, Watch Dogs 2, Ghost Recon Wildlands, Steep

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.