Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Johan Olander

33 Registrerad: 6 jan 2007 23:26 Senaste besök: 12 okt 2015 22:33 Online: Nej

Göteborg http://www.johanolander.se

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Det blev en liten pojke

Johan Olander19 mar 2012 12:431490 visningarKommentera: 6 !

Anders och Anne-Marie träffades i Borås under en dansbandskväll.

"Får jag lov?"
"Ja, visst får du det!"

En dans som skulle ta Anne-Marie på en resa flera mil bort från radhusområdet på Norra Sjöbo i Borås. De slog sig ner i den lilla vykortsvackra byn Boarp. I ett litet hus med vita knutar fick de dottern Maria.

Men Maria blev äldre och ville ha en syster.

"Jag vill ha en syster."
"Ok."
"Ok."

Det skulle dröja några år, men till slut så föddes det en liten ... pojke. Maria blev naturligtvis utom sig av sorg, vad skulle hon göra med en bror?

Men tiden gick och det visade sig vara rätt så trevligt med en lillebror, visst kunde han vara ett as ibland, men han var bra att använda som mannekäng.

De verkade som den perfekta familjen, men i horisonten kunde de se hur ett mörkt moln närmade sig.

Molnet var Michael Bay och han hade kommit för att våldta den lilla pojkens barndom.Taggar: Turtles, Michael Bay, Ångest, depression, Olander, Johan Olander

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym19 mar 2012q

Jag känner ett precis lika gigantiskt, brännande förakt som alla andra tänkande individer mot Michael Bays vana att Michael Bay:ifiera allt han rör vid och få det att upplösas i svindyra explosioner som de tonårstuffa pojkspolingarna kissar på sig till. Men. I det här fallet undrar jag om det inte bara handlar om ett missförstång. "Alien" betyder trots allt främmande, och fastän turtlarna ursprungligen tillhör det mänskliga släktet kan man, om man riktigt vrider och vänder på semantikens lagar, hävda att de är en främmande ras.

Åtminstone hoppas jag att det är så han menar.

Annars är det fan läge att dra fram vasektomisaxen.

Mycaa19 mar 2012q

Alvin19 mar 2012q

Jag älskade också Turtles som liten och det är klart att man blir upprörd om de ändrar berättelsen, i synnerhet om det gäller deras ursprung.

Men ändå.

Det är Turtles. :)

Ett gammalt barnpgrogram om tonårsninjor som dessutom är sköldpaddor som älskar pizza och hackar på robotar (men om jag har förstått det rätt så är de människor i serietidningen?) och drar one-liners medan de gör det.

Jag kan inte påstå att jag kommer ta fram min högaffel även om det bara skulle bli en hjärndöd film med massa action och en berättelse utan substans :)

Johan Olander19 mar 2012q

LizZiGicLae:

Jag kan inte påstå att jag kommer ta fram min högaffel även om det bara skulle bli en hjärndöd film med massa action och en berättelse utan substans :)


Nej, jag kommer naturligtvis inte gråta tårar av blod. Men det är så jäkla typiskt.

Mlie-Redfield19 mar 2012q

Inte okej =(

eightbits19 mar 2012q

Jag kommer definitivt ta fram högaffeln om det skulle bli en hjärndöd film. Turtles förtjänar så mycket mer. One does not simply make a Turtles movie, som Boromir skulle sagt på 80-talet.

Jag såg inte ens halva senaste Transformers och det har inte med något Bay-hat att göra, den var bara urusel. Filmen som han själv tyckte var bäst och mest genomtänkt av de tre.

Jag förmodar att det blir ett av två scenarior när jag har sett den här filmen på bio efter att ha offrat några fotsoldater till min gamla Teknodromen-leksak här hemma.
Antingen tar jag livet av mig själv. Eller av Michael Bay.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.