Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Mattias Bob Sörbom

33 Registrerad: 3 feb 2007 20:03 Senaste besök: 14 maj 2018 14:57 Online: Nej

Överlida www.playbeforeyoudie.com

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

AMA del 2: Spelbedrifter & Samlande

Mattias Bob Sörbom20 feb 2017 11:171538 visningarKommentera: 1 !

Del 2 av min så kallade Ask Me Anything, tjillevippen!

Vilken är din största bedrift som gamer? Alltså nåt du klappar dig själv på ryggen lite för, typ att du klarat ett vansinnigt svårt spel eller så?

Hmm, bra fråga. Har i många år sett mig som rätt dålig på Tv-spel, inte klarat vissa partier och spel genom året osv. Och därmed också inte vart särskilt förtjust/sugen på allmänt "svåra" spel.
Men något hände för några år sedan när jag upptäckte, vad jag kallar, nya vågen av rougelikes. Spel som Spelunky, Rouge Legacy, Risk of Rain och det bästa av dom alla, Binding of Isaac: Rebirth.
Dessa spels svårighetsgrad triggade igång mig på helt rätt sätt och njöt av varje sekund och dess svårighetsgrad.
Är nog oerhört stolt över att jag gjort nästan allt i Isaac, som att klara Mega-Satan med The Lost till exempel.

Är personligt stolt över att jag har tagit mig an Souls-serien och har sedan sommarn 2016 klämt Demons Souls, Dark Souls och alldeles häromdagen, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin. Trodde aldrig att jag skulle klara av eller uppskatta denna serie men jag älskar spelen innerligt. Nu ska jag ta lite paus från serien (klämma lite podspel och annat, samt Andromeda) innan jag tuffar vidare med Bloodborne [love]

Är du samlare eller gillar att köpa spel fysiskt och isf vilken är din guldklimp i samlingen?

Har alltid haft ett samlande beteende, ända sen barnsben. Och jag har haft en imponerande retrosamling, som dock sålts av under åren - pengarna behövdes till viktigare saker.
Men jag har märkt av en attitydskillnad hos mig under de senaste åren, mina samlingar och figurer och annat, de betyder inte så mycket för mig som jag tidigare trott.
Har en hyfsat imponerande Bioshock-samling som nog får ses som min guldklimp men även den funderar jag på att avyttra.
Kanske är en åldersgrej? Eller snarare att jag inte behöver hävda mitt spelbehov med att visa det genom smycka mitt hem figurer och stora samlingar på display?

Fan vet.

Tack för idag!
Fråga på om Ni vill vet mer vettja [smile]

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym21 feb 2017q

Coolt! Jag är av åsikten att Bloodborne, iaf till en början, är snäppet svårare än Souls spelen eftersom man aldrig har en sköld att gömma sig bakom. Men när väl mekaniken sitter så rullar det på bra. Önskar nästan att jag hade den spelupplevelsen kvar, men ska köra igång Nioh så då har man ju att göra ett tag!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.