Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Mattias Bob Sörbom

33 Registrerad: 3 feb 2007 20:03 Senaste besök: 14 maj 2018 14:57 Online: Nej

Överlida www.playbeforeyoudie.com

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Spelklassiker Musik är död, Länge leve Spelklassiker Musik!

Mattias Bob Sörbom16 mar 2017 11:072032 visningarKommentera: 0 !

I måndags sändes det allra sista avsnittet av podcasten Spelklassiker Musik. Efter 300 avsnitt av spelmusikpodcasten väljer nu Tobias "Gwellmyn" Jensen och Andreas "Hiro" Karlsson att lägga ner.
Martin Lindell omnämnde podcasten som "en institution inom svensk spelmedia" vilket inte är en överdrift: för vilken annan nu levande podcast har producerat 300 avsnitt?
(Och vilken podcast kommer bräcka det rekordet i framtiden måntro?)

Det är synnerligen tråkigt, måndagar har alltid förgyllts av lite blandad spelmusik i mina öron. Men när orken och motivationen tryter så är det dags att bryta upp, så är det.

Fick äran att gästa podcasten ett par gånger, dels i avsnitt 186 där jag och min vapendragare/vän/podcastkollega Peter Eriksson, valde fina låtar från bland annat Fallout 3, Fez och Klonoa.
Gästade även ett specialavsnitt när jag och Tobias kåserade bland filmmusik och spelade bland annat Philip Glass, John Carpenter och temat från Akira.

Vill med detta inlägg helt enkelt tacka för musiken och underhållningen! Må Era framtida projekt skänka er glädje, Tobias och Andreas!

[love]

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.