Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

32 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I går 14:13 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Ett hem fyllt med kvinnor

Simon Liljedahl 23 maj 2017 09:14451 visningarKommentera: 0 !

Jag har bestämt mig för att leva med så många kvinnor jag kan samtidigt. Det känns bra och nyttigt. Jag satsar på friska tjejer.

Det är i sluttampen nu och jag jäktar för att hinna klart. Jag har byggt eget boende åt dem. Det saknas lite av taket och ventilationen måste färdigställas men sen kan de flytta in.

Jag har några villiga på lut...

Efter att i flera år drömt om denna dag så är jag nu nära att få min vilja igenom. Nu har jag inte varit sådär hemskt aktiv på forumet i vanliga fall men det har varit en ovanligt död period för mig.

Snart kan jag sitta i en prunkande trädgård och likt ett slött svin se mina tjejer arbeta.Nåja, några killar kommer ju bo med mig också men de är inte ute i det fria lika mycket.Taggar: biodling, viktigt, nytta, hobby

Straight outta Norrland yo!

Simon Liljedahl 28 apr 2017 12:06826 visningarKommentera: 2 !

Jag vill inte att någon tolkar detta fel. Det skrivs med humor och glimt i ögat men jag står inte och försöker göra narr av personer med missbruksproblem. Bara så ni vet.

I mitt jobb i min lilla butik så har jag väldigt många kunder som är på behandlingshem eller har gått på behandlingshem.
De roligaste är "valparna", ungdomarna. De är vettlösa och kan bäst beskrivas som en flock med hundvalpar. Oerhört charmiga och roliga.

De har sitt eget språk. Förortssvenskan. Jag förstår verkligen ingenting men det är roligt. Självklart dyker det upp ungdomar från andra ställen men de flesta jag träffar är från Stockholm, Malmö och Göteborg.

Det finns ju dumheter. Jag minns hur Elin Ekberg beskrev ordet "orre" i något blogginlägg och att det betyder hora. Jag tänker enbart på den fina fågeln.


En äkta Orre yo!

Dessa individer kommer från en helt annan värld för mig och jag är tacksam när de ger mig en inblick.
Jag är med dem när de sitter och väntar på bussen för att åka hem. De kan vara så hiskeligt nervösa och uttrycka sin oro inför framtiden.

Ibland återvänder de. Flera gånger.

Andra åker i fängelse.

Vissa dör.

En del överlever.

Jag håller alltid tummarna för dem.

På helgen är det filmdags och jag brukar oftast få möta ett minibusslass med ungdomar. Det blir ett jävla liv men det är uppriskande. Jag har roligt.

Det är ofta snålt med pengar och visst händer det att de får pruta nån krona emellanåt. De där ynka slantarna kan göra mycket. Det blir hurrarop och sådana där handslagskramar som jag aldrig förstår mig på.

Stelare än ett kylskåp står jag där och ger en ryggdunk och får en ryggdunk och de vill göra gester med händerna. Det ser ut som om en döv person försöker kommunicera att han har ett epilepsianfall.

Jag kan skaka hand. Jag kan kramas. Jag kan däremot inte slå dem samman på ett naturligt sätt och jag kan inte greja med händerna.

Att bli kallad för "mannen" eller "bror" ger mig gåshud. Jag har aldrig talat sådär till någon. De gör det hela tiden. Det är naturligt. När jag gör det blir det desto mer komiskt. Folk ser ju att det inte är min lingo. Jag talar grötigt.

Om ni har lyssnat på Isabell Rydéns eminenta rimmande som publicerades idag så kan jag avslöja att jag i textform inte fick bukt med det hela i redaktörsforumet.

Om jag skulle tala in det skulle det låta som ett brott mot mänskligheten. Och erkänt god smak.

Men det funkar. Det funkar för henne och det funkar utmärkt för mig att lyssna på också.

Tal har verkligen olika betydelser beroende på varifrån man kommer.

Själv tänker jag bege mig in i träsket som vissa ungdomar och många andra har tagit sig ut ur.

Ikväll blir det äntligen sprit igen!

P.S.
Om ni gått på behandlingshem (eller är där nu) i Kramfors kommun så är chansen stor att vi träffats.Taggar: Sprit, isterband, förortssvenska, hundvalpar, ungdomar, orreärenfågelförfan

I ett hav av duschartiklar

Simon Liljedahl 13 apr 2017 16:181196 visningarKommentera: 13 !

Jag har tidigare nämnt att min sambos lillasyster bor med oss i samma hus. Hon kallas sambo nr.2 och det är riktigt roligt. Vi är nog uppe i en sex veckor boendes under samma tak nu.

Vissa saker fascinerar mig mer än andra. Hennes smak för diverse produkter som numera står på badrumshyllan inne i duschutrymmet.
Det är olika saker jag aldrig vetat om och jag vet inte ens vad jag testar för produkter när jag duschar.

Jag är simpel som fan. Tvål och schampo i duschen. Mer behöver jag inte.
Nu däremot står det flaskor till förbannelse där och upptar plats. Jag har börjat testa allt hon ställer in där.

Det började med att hon använde upp det sista av mitt head & shoulder shampo för jag luktar så gott anser hon.

Jag stod där naken och shampolös så jag tog en av hennes produkter. En enorm flaska med pumphandtag eller nåt. Den var olivgrön. Flaskan.
Innehållet luktade fantastiskt och håret kändes snajdeligt efteråt.

Sen spårar det ur. Jag börjar använda duschcremer eller vad det heter. Jag trodde det var tvål men känns mer som balsam för huden. Jag blir babylen men lärde mig nabbt att inte applicera krämen under fötterna för då halkar man iväg.

Idag stod det tre olika lotions som jag inte vet alls vad de skulla användas till. En cleanser som jag inte har en susning om vad de gör eller var de renar. Jag gnuggade in mig lite här och var och använde någon lotion mot acne trots att jag inte har acne och nu står jag på jobbet och luktar som en härligt exotisk djungel och jag är nog fan ren överallt!

En flaska kvar. En "cleanser for conditioner" står det. Inte en aning om vad det betyder men det luktar nog fint hoppas jag.

Hade jag haft hål i öronen hade jag även testat hennes örhängen som hänger på något smyckesställ i form av ett träd i badrumsfönstret. Hon har bra smak med örhängen. Ofta motiv på dem och de är söta.

Jag är mindre förtjust i hennes halsband däremot. De brukar ha lite pensionärsvarning över sig.

Jag är orolig över att detta kommer sluta med att jag testar hennes andra saker. Typ smink. Hon var så himla nöjd när hon visade upp något för aniktet jag inte kan uttala. Det hette något i stil med "Natural Nude Glow" men jag har ingen aning om vad det är eller vad det gör. Jag tror det är smink som gör så att man ser osminkad ut. Ett koncept jag inte alls kan greppa.

Vi får se vad framtiden har att erbjuda.Taggar: sambo nr2, sambo numero dos, Sprit, smink, duschkrämer, shampo, tvål

Mitt Harem

Simon Liljedahl 6 mar 2017 07:551445 visningarKommentera: 0 !

Jag har två kvinnor boendes med mig nu. Eller bor jag hos dem?
Två människor och jag. Det bara blev så. Ingen planering i världen hjälper när kosmos gör sig hörd.

Det går bra ändå. Vår första natt tillsammans var igår. Vi sov alla under samma tak och inget dåligt hände.

Det blir lite klurigt då nya damen har hund som bor med oss också. Kaninerna är rädda för den och hunden är rädd för kaninerna. Eller nyfiken men för feg för att hälsa på dem.

Dam nr.2 är relativt nybliven gamer och gillar i princip samma saker som mig så jag vet att det vankas en del svettiga kvällar med sprit, rock band, psvr, skräckspel och vi ser bägge fram emot Disc Jam på ps+ som anländer snart här i mars.

Det här låter betydligt mer dekadent än vad det är.
Det är min flickväns syster som ska bo hos oss i 6 veckor pga omständigheter.

Kul kommer det bli.Taggar: harem, trötthumor, snusk, Sprit, rock band, Disc Jam, hund, sovatillsammansienskildarum

En gullig mardröm

Simon Liljedahl 26 feb 2017 19:051512 visningarKommentera: 0 !

Så det finns två kaniner hos mig och sambon.
Yngve och Ilmur.

Yngve är en kastrerad hane. Full i fart och knäpp men har lugnat ned sig lite med åren.

Ilmur är en hona med tandproblem. Lugn men bestämd.

Nyligen har det uppstått en kamp i TV-rummet. Inte mellan kaninerna. Mellan oss människor och Ilmur.
Hon vill bygga bo. Tydligen duger inte buren längre. Hon anser sig stor och självständig.
Det är jag som är herren (nåja) i huset men hon har blivit obstinat.

Med en sällan skådad iver förflyttar hon all halm ur buren och in under soffan. Något jag insåg idag när jag tyckte det var ovanligt stökigt i rummet. Jag tar henne på bar gärning med käften full i halm och full språng mot nästet under soffan.

Det var ju dags att städa buren, något vi gör varje helg, men det fick även bli en rejäl städning av TV-rummet denna gång. Byte av mattor, dammsugning och skurning.

Så jag är på jobbet nu och börjar få meddelanden av sambon.

"Det finns sammanlagt tre halmstrån kvar i buren"

Det betyder att alla andra satans halmstrån finns någon annanstans.

"Det är en söt liten väg av halm från buren till under soffan"

Nej!
Jag ser kaos framför mig. Ett kaos under soffan. Ett näste.

Jag misstänker att hon tror hon är på smällen. Min mardröm är att Yngve har haft ett skott kvar i sin pipa som fortfarande levererar liv istället för död.

En gullig liten mardröm.

Min förhoppning är att hon straffar mig. Jag var otrogen igår. Jag gullade med en belgisk jätte hos min lillebror och hans bättre hälft och Ilmur straffar mig genom att flytta ut.
Det är förstås lika troligt som att jag skulle skaffa en Kia.

Jag funderar på att åka iväg och jaga Pokkisar efter jobbet. Jag vet inte om jag vill komma hem till en tjurskalle under soffan.


Caught in the act!

Det är inte kaninen som är liten. Det är jag som är stor. Finns större jättar men den här var som en liten hund men oerhört mysig!Taggar: kaniner, Ilmur, Yngve, barn, belgisk jätte, breaking the law, obstinatsåinihelvete

Tidigare inlägg

1 2 3 4 5 6 | nästa | sista

Picken Hänger Maktlös

10 feb 2017 11:222

Min kära fader har alltid gillat modern teknik. Han behöver den...

Konsekvenserna av nykterhet

3 feb 2017 08:282

Att dricka alkoholhaltiga drycker och lira TV-spel är fantastiskt....

En jävligt blöt jul!

24 dec 2016 10:182

Det har regnat hela natten. Vägen var en skridskobana och att ta sig...

En Liljedahl mindre

30 okt 2016 13:526

Min mormor dog. Hon drabbades av folksjukdomen cancer såklart. Alla...

Min första anmälning. En ursäkt.

18 okt 2016 20:579

Jag ska fatta mig kort. Jag blev anmäld. Det gällde ett blogginlägg...

De nya fräcka samlarbilderna!

24 sep 2016 12:007

Rökning är farligt. Det har jag och varenda kotte vetat om sen...

Gubbknull och andra fantasier

16 sep 2015 16:216

Min smått homofobiske far skulle aldrig erkänna att en karl är snygg....

Bag-in-boxgrannarna

2 sep 2015 18:573

De är väl egentligen inga riktiga grannar. Vi har nåt hus emellan...

Kung Kuk

28 aug 2015 18:342

Första gången jag blivit kallad det på jobbet. Jag har blivit kallad...

Mingla med lokaltidningskåta kommungubbar

21 aug 2015 07:306

Jag var bjuden på bio i onsdags. Filmen...

En pervers 70-taggare tände mig

14 aug 2015 07:090

Äntligen fredag! Inte för att det spelar någon roll för mig. Jag...

En semi-nykter slökuk

10 aug 2015 13:244

Det var cruising i helgen. Jag var den propraste djäveln på två ben...

Dricka Loka Crush som ett fjås

6 aug 2015 15:320

Det kommer bli en ovanligtföretagsam helg för mig nu. Inte en droppe...

Konflikt med sambon

26 jul 2015 15:242

Stämningen är tryckt i det lilla rummet som vi arbetar i. Musiken har...

Mina första intryck utav Xbox One

24 jul 2015 16:035

Idag innan jobbet hämtade jag ut maskinen. Med den så hade jag köpt...

Fuck Jordan! Ikväll blir det Van Halen.

11 jul 2015 14:050

Jag tror bestämt att det blir en gott & blandat-påse från det gamla...

En stor stark i min källare med Lotta Schelin

1 jul 2015 08:040

Festen kan börja! Kl. 11 drar jag från jobbet. Då är det dags att...

Skitfågel

15 jun 2015 07:580

Jag har en kaja som fått...

Onödigt stort och våldsamt är helt i min smak

30 maj 2015 15:300

Det börjar bli sommar i Ådalen. Djävligt irriterande väder. Vind,...

Jag svalde lavan och njöt

24 maj 2015 12:3810

Jag tog itu med saken och beställde en låda...

1 2 3 4 5 6 | nästa | sista