Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

32 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I går 19:05 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Virtua Tennis 4: World Tour, och sprit!

Simon Liljedahl16 nov 2014 13:35372 visningarKommentera: 0 !

Virtua Tennis 4: World Tour på Vitan är faktiskt riktigt, riktigt roligt. Jag hade trott att jag skulle ledsna på det men uppenbarligen kommer inte det att ske.

Spelet har bra flyt, online-delen lever fortfarande vilket förvånar mig något alldeles oerhört. Älskar att man kan köra World Tour och ibland (ganska ofta egentligen) möta riktiga motståndare. Det är väl då som det kan lagga till lite ibland fast det har aldrig brutits eller varit ospelbart för mig.

Jag hoppas fortfarande på att ett Top Spin någon gång ska komma till Vitan däremot. Det är "mitt" tennisspel.

I förrgår pumpade jag i mig en massa öl och lirade i flera timmar. Fick sluta. Batteriet tog slut och finmotoriken slutade fungera för att på ett tillfredsställande vis kunna utföra vissa utmaningar hehe.

Ikväll efter jobbet blir det nog några kalla igen och till att fortsätta med det. Det är ytterst beroendeframkallande. Bara en match till... sen slutar det med att jag blir tvingad att stänga av för att livet eller sängen kallar.

Eller att batteriet tar slut.

Efter Virtua Tennis känns avklarat för mig så blir det nog Danganronpa 2.

2,5 timmar kvar. Sen får man återvända hem och korka upp. Underbart.Taggar: Sprit, Öl, Virtua Tennis 4 world tour, incest, Qstar har extrasänkt drivmedel i helgenb ara så ni vet

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.