Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

32 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I går 19:05 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

God Jul och sprit!

Simon Liljedahl22 dec 2014 06:39542 visningarKommentera: 0 !

Igår åkte jag och sambon till Gådeåby Djurhem för att köpa en teddydvärgvädur. Nu tror jag inte att denna var dvärg som vi fick med oss hem men han ser väldans söt ut.

Hans favoritsysselsättningar verkar vara att sova tungt och käka. Han och jag kan nog komma ypperligt överens med andra ord.

Brämpa fick bli hans namn tror vi. Idag nu då han fått vila ut och vant sig vid rummet så blir det nog borstning och lite frisering runt ögonen. Vår andra kanin Yngve blev rädd för honom. Nyfiken och skräckslagen samtidigt. En svår kombo såg det ut att vara men ganska komisk att se. Han borde vara den dominanta av dem då han levt och huserat där mycket längre, men jag tvekar. Han får spö av marsvinet om det blir sur på honom liksom.

Just nu är Brämpa nerklippt så han ser fördjävlig ut i pälsen men han är fri från tovor i alla fall.

Imorgon far sambon till Sthlm för att fira jul. Jag blir kvar hemma med djuren. Idag efter jobbet blir det en tur till bolaget för att ladda upp. Man vill ju inte bli torrlagd liksom. Vem vet, jag kanske smygstartar julfirandet lite lätt redan idag. Fulöl och whisky skulle sitta fint.

Sen förhoppningsvis kan jag köpa en ny mobiltelefon på någon mellandagsrea. Jag börjar bli less på att gå runt med en uråldrig SonyEricsson. Den funkar iofs klockrent, men det är svårt att greja på med jobbets facebooksida med den.

Så jag ska vara i mörkret och bli full. Inte omöjligt att några förtappade själar tittar in och joinar. Se på ljusen och se de tomma vägarna. Möjligtvi för någon polisbil eller ambulans som har uttryckning till nåt ställe där friden inte är helt okej.

Ska antagligen norpa lite julmat hemma hos fadern min på julafton och sen ta med en liten låda hem till sambons fader som ska vara hemma och sura han med. Det blir snabba visiter då flaskan ropar mitt namn!

Så från mig, Brämpa, Yngve och marsvinet Pommac. Ha en riktigt God Jul och låt inte drycken sina, även om vi bara talar om julmust!Taggar: Jul, Sprit, fylla, incest, polis, Gådeåby, Brämpa, kanin, teddyvädur, inidimmannuförfan

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.