Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

32 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I dag 20:53 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Idag kanske jag klarar The Order: 1886

Simon Liljedahl 3 mar 2015 06:58623 visningarKommentera: 0 !

Jag är på näst sista kapitlet i The Order: 1886. Jag älskar spelet. Från kapitel åtta gick det till att vara roligt till fantastiskt, på det stora hela.
Varulvarna är och kan nog förbli den sämsta fiende som skapats denna generation. Vilket är synd. De är inte bara fult designade och dåligt animerade, de är även löjligt usla som just fiender och kräver noll tankeverksamhet eller finlir.

Sambon kommer hem lite senare idag. Jag har kvar en fet bit pizza jag gjorde igår som hon går gnaga i sig så jag slipper bry mig om middagen. Jag tar en mosbricka från jobbet i vanlig ordning så jag står mig ett tag.

Risken finnes att jag ändå inte hinner spela ut det. Sånt där jobbigt annat och vuxet kommer kanske före idag.
Fast jag hoppas inte det. Jag vill verkligen klara spelet nu. Sen ska jag göra ett nytt försök med Alien: Isolation. Måste börja om. Vet inte var jag är eller vad jag ska göra i det och inget minne i nyktert tillstånd av hur kontrollen fungerar. Det kan däremot komma tillbaka om jag dricker hehe.

Alien: Isolation blir det till att köra på easy. Att bli jagad är inte min grej och jag gillar inte utomjordingar. De är läskiga och xenomorpher är fan inte att leka med.Taggar: Alien: Isolation, incest, The Order: 1886, gudomligt, läskigt, idiotiska varulvar

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.