Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

32 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I dag 20:53 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Ny soffa, nya spel.

Simon Liljedahl20 mar 2015 09:28622 visningarKommentera: 6 !

Det var ett tag sedan jag klarade av The Order: 1886. Älskade det, på det stora hela. Jag önskar innerligt på en uppföljare.

Jag har även klarat av karriärläget på EA UFC. Det var rätt skoj. Fast väldigt, väldigt kort. Varför kan man inte fortsätta med gubben efter att man blivit intaget i hall of fame?
Det gick ju ypperligt med Fight Night och det var då det började bli svårt på riktigt. Jag kan fortfarande inte med kontrollen till spelet men jag började lära mig några saker mot slutet. Fast då slutade det och jag har ingen som helt ambition med att starta upp en ny omgång med en ny gubbe.

Nu har jag börjat en ny omgång på Alien: Isolation. På absolut lättaste. Spelet är alldeles för otäckt för mig. Vill bara klara det. Svårighetsgrader åt helvete. Jag vill ha upplevt det helt enkelt.

Nu måste jag ju däremot testa MLB 14 The Show innan servrarna stängs. Måste ta tillbaka det från min vän som lånat det. Kanske redan idag. en massa öl och TV-spelande i min nya soffa. För att sen somna i soffan.
Ja man har grava i-landsproblem hehe. För mycket pengar, för lite tid.

Har även Battlefield Hardline liggandes som jag är nyfiken på. Samt CoD Advanced Warfare. Det brukar vara lagomt hjärndött när tunnelseendet kickar in.Taggar: The Order: 1886, Alien: Isolation, UFC, incest

« Till bloggen

Kommentarer

Gamingsapien21 mar 2015q

Jag har också grava problem med Alien Isolation, men har precis påbörjat kapitel 13 utav 18. Man börjar se ljuset i tunneln. Har aldrig varit så rädd i ett spel som i detta.
Men man vill inte missa denna pärla till spel.

Simon Liljedahl21 mar 2015q

Problemet jag har är att jag är jagad och det är mörkt. Det blir sån där stresskräck och det är jobbigt för mitt psyke haha. Jag har hört flera som säger att det lugnar ner sig en bit in i det. Inte lika kusligt då eller nåt.

Jag fastnade däremot för Battlefield - Hardline igår och spelade väl halva kampanjen ungefär. Sen behövde handkontrollen mer ström. Det är över förväntan och det var skönt att inte vara den jagade när man smög runt och satte handfängsel på skurkarna.

Gamingsapien21 mar 2015q

Kapitel 5,6 och 10 är dom jobbigaste att spela, än så länge.
La till dig på PSN.

Simon Liljedahl21 mar 2015q

Ok. Ja jag ska ta mig i kragen och fortsätta i det. Lätt att hitta på undanflykter till att göra annat istället. Typ dammsuga eller liknande.
Härligt! Syns på PSN.

kastesse22 mar 2015q

Tror jag dog sådär 200 gånger i Alien isolation, men gav aldrig
upp och klarade spelet, men det satt långt inne, långt spel!
Kanske förra årets bästa lir.

Wolfenstein vore nåt för dig kanske, också ett av förra årets
bästa spel.

Simon Liljedahl22 mar 2015q

Wolfenstein har jag utlånat till en kompis. Jag tycker det verkar riktigt roligt och han gillar det också.
Så jag ser fram emot det.

Alien blir det igen. Snart. Inte ikväll. Ikväll vill jag ha ngt mer lättsamt hehe. Jag måste vara i rätt sinnesstämning först om jag vet att jag ska sitta och vara stressad haha.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.