Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

32 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I dag 20:53 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Smeta färg och undvika skit i kallingarna

Simon Liljedahl30 mar 2015 11:01554 visningarKommentera: 0 !

Efter att igår ha klarat av kampanjen i Battlefield Hardline så började jag spela Alien: Isolation igen med en klump i bröstet. Jag är inte där jag slutade spela sist men det är inte långt kvar.
Battlefield Hardlines kampanj var väldigt rolig tyckte jag. Jag älskade episoden som utspelade sig i floridas träskmarker. Mycket stämningsfullt.
Alien: Isolation kan jag däremot inte skratta och njuta utav. Eller det är ju en viss sorts njutning. Det där med att krampaktigt hålla i en handkontroll och samtidigt inte slappna av med ringmuskeln.

Jag fick en flashback från sist jag spelade det i fyllan.När jag spelade det då så skulle jag öppna en dörr efter att ha fått igång strömmen. Jag visste inte hur jag skulle gå tillväga och irrade på hur länge som helst innan jag snubblade över det. Det var som så att det krävdes att man rotade runt i en terminal för att öppna dörren. Något väldigt trivialt och egentligen logiskt.
Jag hade glömt det lagom tills att jag nu spelade det nyktert igår. Visste att det var något simpelt jag missade. Så kom jag ihåg det helt plötsligt.
Det blev höga ljud och barn eller människor sprang från ett rum till ett annat. Ringmuskeln höll på att släppa och jag höll på att fara ur soffan.

Upplevelsen gav mig däremot lite mer blodad tand och jag ser nästan fram emot att fortsätta spela. Jag hoppas det finns tid över idag.
Efter jobbet ska jag göra andra strykningen med färg i badrummet som vi tapetserat om. Igår gjorde sambon första strykningen för hon hann hem före mig. Idag är jag hemma före henne. Det blir till att korka upp en påskmust och trycka igång musik jag bara kan spela när hon inte kan lyssna på det.
Det lär bli The Goddamn Gallows med deras senaste platta The Maker som är något utöver det vanliga. Kan hända varvar jag det med Black Eyed Vermillions senaste alster också.

Sen kan jag stå där och dagdrömma om en nyare bil. Jag vill ha en Ford Excursion nu. Stort, pompöst och giftigt. Ond bråd död passar bra när man får nöja sig med påskmust en måndagskväll.Taggar: Battlefield Hardline, Alien: Isolation, incest, Ford Excursion, påskmust, varförintesprit?

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.