Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

32 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I dag 12:54 Online: Ja

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

När jag duschar med Aretha Franklin

Simon Liljedahl28 apr 2015 18:27695 visningarKommentera: 2 !

Jag har en förkärlek till att ta med mig min bärbara blåtandshögtalare in i badrummet när jag ska duscha. Ofta blir det musik av den hårdare varianten men absolut inte alltid. De senaste gångerna har svenska Septekh fått regera med mig inna i badrummet. Det går utmärkt att stå och schamponera håret och skaka höft till det.

Jag sjunger gärna när jag duschar. Det behöver inte vara hörbart eller bra. Det kanske bara är olika ljud jag ger ifrån mig eller nynnande. Ibland fullfjättrad sång med danssteg. Sambon klassar mig som idiot.
För 10 år sedan sjöng jag aldrig när jag tvättade mig.
Någonting har hänt.

Jag surfade runt i fyllan på iTunes Store och spanade in artister. Jag gillar att få en liten flashback från förr och sen bara söka upp artisten och spela en preview för att se om de har utvecklats eller om min smak är annorlunda. Min smak är helt klart annorlunda nu.
Jag vet inte hur, kanske var det reklam jag snubblade över via iTunes men jag såg att det fanns ett Aretha Franklin samlingsalbum. Soul Queen heter det.
Jag lyssnade på en Aretha Franklin-platta i mitt gamla pojkrum. Jag minns inte albumet eller låtarna egentligen fast det var underbart. En av få underbara saker på det skitstället.
Jag köpte albumet.

Dagen efter. Lite småtung i skallen. Dags för den härliga duschen tillslut. Sambon är hos sina föräldrar. Jag ska dit efter dushen. Jag ser fram emot Aretha och hennes underbara stämma.

Det slutar med att jag tokylar i duschen till (You make me feel like) A natural woman och även en del annat. Sällan har jag känt mig så fri. Det har blivit en hel del Aretha Franklin i duschen, det kan jag lova. Hon är ju så fantastiskt bra!
Alla killar borde få yla med till hennes sång. Alla kvinnor med givetvis, men jag tvivlar på att en kvinna får en skum blick av sina kompisar, oavsett kön, när hon berättar vad hon sjunger med till.
Jag är mer idiotförklarad än någonsin.
Det kan jag leva med. Utan problem.Taggar: Aretha Franklin, soul queen, incest, Sprit, Öl, whisky, utesluten ur den manliga gemenskapen för evigt, Septekh

« Till bloggen

Kommentarer

pixel4 1 maj 2015q

Du är en filur. Jag älskar din blogg.
:)

Simon Liljedahl 1 maj 2015q

Haha tackar. Ett resultat av att ha tråkigt under arbetstid.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.