Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

33 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I går 20:21 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Onödigt stort och våldsamt är helt i min smak

Simon Liljedahl30 maj 2015 15:30649 visningarKommentera: 0 !

Det börjar bli sommar i Ådalen. Djävligt irriterande väder. Vind, sol, regn och rugg.
jag vill kunna sitta ute en hel natt utan att frysa och pimpla rusdryck med goda väner.

Jag har börjat söka efter en ny bil igen. Chevan behöver fixas till ordentligt men jag vet inte hur mycket pengar jag egentligen vill lägga ut då jag ändå vill skaffa något större och våldsammare.

Ford Excursion är en bil jag gärna skulle ratta. Priserna på dem brukar ofta vara helt okej. De kommer inte ut på annons sådär jätteofta och nästan aldrig i min närhet. Bilarna i sig brukar däremot vara väldigt välvårdade. Jag skulle älska at ha en pickup egentligen. Sambon pratar om att sälja sin Mercedes och skaffa en pickup. Hon kom med det lönlösa förslaget om att jag skulle skaffa en "normal" personbil. Jag har sagt det i alla år jag haft Chevan att jag inte kommer skaffa något dyligt igen. Kommer aldrig att ske! Sitta som en idiot och skrapa arslet i väggruset gör jag bara när jag lånar någon annans bil. Att faktiskt äga en skulle aldrig falla mig in. Inte för normal bruksbil. Möjligtvis långt in i framtiden som en entusiastbil.

Så om hon skaffar pickup kommer hon bli sur när jag skaffar något hon kallar för "onödigt stort". Vadfan är det att bli sur över? Jag måste ju kompensera för helvete!

Dagdrömmarna har till och med gått så långt att jag i svaga stunder funderat på att ta lastbilskort. Så jag utan problem kan ratta Ford f250 heavy duty eller en Cheva 3500. En svag mans drömmar.
Onödigt mycket pengar för att kunna ratta något stort. Fan jag som bara är måttligt bilintresserad. Fast sambon skulle nog bli sur. Kan vara värt det helt klart. Att äga något som bara jag får ratta på gården. Se det blixtra i hennes ögon när jag rullar därifrån för att köpa ett paket cigg istället för brädor, eller när hon med mörk uppsyn måste be mig hämta något. Ett C-kort kan vara min sista chans att faktiskt få agera som en fejk karlakarl i vårat förhållande. Det hade retat henne så in i bomben. Och jag skulle älska det. Varenda sekund utav det.

Jag kanske får lov att förverkliga dagdrömmarna. Det hade varit oslagbart.Taggar: surgumma, whisky, Sprit, incest, dagdrömmar, Ford, Chevrolet, liten kuk

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.