Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

33 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I dag 15:59 Online: Ja

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Fuck Jordan! Ikväll blir det Van Halen.

Simon Liljedahl11 jul 2015 14:05629 visningarKommentera: 0 !

Jag tror bestämt att det blir en gott & blandat-påse från det gamla hederliga Systembolaget idag. Öl i alla dess sorter. Jag har även köpt ännu en låda med Lava som jag ska hämta ut.
Efter det blir det till att få i sig lite mat förstås så inte ölen tar alldeles för bra. Sen ska jag och sambons lillasyster spela vidare på Guitar Hero förhoppningsvis. Vi tänkte ge oss i kast med Van Halen.
Det är så ruskigt roligt att spela plastgitarr igen efter att inte ha rört den vid den på över ett år.
Det har gått så långt att jag aktiverat mitt guldmedlemsskap på 360 och spelar Rock Band 3 om kvällarna. Jag måste ju öva upp mig inför nya GH och RB.

I onsdags stämde allt. Jag satt i mörkret i tv-rummet, kaninerna skuttade runt på golvet. Ölen var kall och god och mina fingrar rörde sig glatt och säkert över knapparna. Ja ända tills tunnelseendet kickade in.

Fast det är roligt. Att spela igen. Nu har jag ju legat av mig så fruktansvärt att det är riktigt svårt på vissa partier. Enda låten jag fortfarane inte pallar med i GH är förstås Jordan. Jag klarade aldrig av den. Fuck Jordan!

Sen finns det ju alltid saker som kan sätta käppar i hjulen för att man ska få en underbar afton. Den hiskeliga sambon!
Kan hända måste man göra ngt mer produktivt av sin tid idag än att sitta och knappa på ett plastinstrument och dricka kall öl.
Så då får det bli så. Vi har en altan att färdigställa bland annat. Och mycket, mycket mer.

Lotta Schelin håller fortfarande ställningen i min källare. Tror hon druckit upp mina öl jag hade därnere. Hon hade iofs min tillåelse. Gör man en sån dålig insats som det svenska damlandslaget så måste man tröstsupa. Jag unnar Lotta mina öl.

30 minuter kvar nu innan jag får susa iväg. Dags att faktiskt arbeta lite.Taggar: Sprit, Lotta Schelin, Öl, incest, tröstsupa, altan

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.