Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

33 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I dag 08:02 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Konflikt med sambon

Simon Liljedahl26 jul 2015 15:24803 visningarKommentera: 2 !

Stämningen är tryckt i det lilla rummet som vi arbetar i. Musiken har tystnad.
- Snälla för allt som är heligt så skärp dig! säger sambon.
- Fy fan vad dålig smak du har! replikerar jag.
Eftersom hon är min sambo så måste jag ju kompromissa.
Vi håller på i ett sovrum på övervåningen. Isolerar och drar el. Det ska bli ett hemligt rum, mitt egna Fritzl-utrymme. Minus incesten, våldet och sexet. Ett gästrum med andra ord. Vi byggde ju ut huset. För att ta sig till rummet måste man kliva ut genom ett fönster. Det låter charmigare än vad det är. Om du väger ca 120 kilogram och är nästan 2 meter lång så uppstår vissa problem. Det funkar, men det är ingen vacker syn.
Vi funderar på att ha en bokhylla man kan skjuta åt sidan för att ta sig in till det. Det vore småläckert.

Diskussionen och de gnälliga orden mot varandra kommer från att jag suger som DJ denna gång. Jag brukar sköta bakgrundsmusiken. Jag har börjat lyssna på Excrementory Grindfuckers.
Tysk dödsmetall när den är som absolut roligast enligt mig. Min sambo håller inte med. Hon står inte ut med musiken. De hamnar i samma fack som hillbillymusiken med banjos som jag också gillar. Det jag får lyssna på när jag är ensam.

Rompeprop, jag tror de är holländare, är också riktigt sköna. Jag tycker det känns glatt. Lirare som har roligt och det känns. Jag blir glad och pepp. Inte sambon. Enligt sambon är jag väl den största idioten som går på två ben.
Vi kompromissade iaf. Det blev Clutch. De är svinsköna och det tycker hon med. Fast innerst inne gnager det i mig att hon har dålig smak. För så är det ju. Alla som har en annan smak än en själv har dålig smak.

En relation har så mycket konflikter.
Jag får vara glad över att det värsta för tillfället är att hon inte vill arbeta med bra musik i bakgrunden. Det kan jag leva med.

Fast det suger ju samtidigt...[cry]Taggar: Excrementory Grindfuckers, incest, gräl, Rumpeprop, knäppgök

« Till bloggen

Kommentarer

Avgrundsvrål30 jul 2015q

Rompeprop lät ju ungefär som Anal Cunt. Är ju mer som ett irritationsmoment som bakgrundsmusik. Men Excrementory Grindfuckers påminde en del om Psychostick. :DSimon Liljedahl31 jul 2015q

Avgrundsvrål:

Rompeprop lät ju ungefär som Anal Cunt.


Lite. Fast Anal Cunt är tråkigare tråkigare tycker jag. Det ska vara monotont och tröttsamt. Perfekt att ha i bakgrunden när man gör något som kräver lite fokus, typ snickra hus. Man fokuserar rätt hårt på arbetet och kommer av sig med att headbanga lite då och då och kanske pumpar lite luft med en höjd näve.
Psychostick ja hehe. De är också rätt lustiga :D

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.