Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

33 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I går 14:19 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Dricka Loka Crush som ett fjås

Simon Liljedahl 6 aug 2015 15:32757 visningarKommentera: 0 !

Det kommer bli en ovanligtföretagsam helg för mig nu. Inte en droppe gottgott så långt ögat når.
Min far åker på Noliamässan så jag blir kvar vid jobbet och leker chef. Jag kom just på att jag inte ens vet hur länge han blir borta.

Så jag kommer vara i stand-by utifall larmet går på jobbet. Det är alldeles för mycket svin i farten här. Senast igår var det ett gäng som var runt inne i byn och ryckte i alla handtag de fann. Polisen tog en utav dem och resten körde därifrån.

Jag testade Hohokum igår. Maken till värdelöst spel var det längesedan jag spelade. Måste ha varit det absolut sämsta som PS+ låtit mig ta del utav. Maskdjävlar som leker kurragömma. Fy fan vad trist!

Jag har ju påbörjat Danganronpa 2 och det drar ju lite däremot. Fast jag är mer sugen på att köra något hjärndött pang-pang. Sambon har fått till tv-bänken vi köpte och ställt dit mina spelkonsoler och grejat så det blivit jättesnyggt. Jag fick dåligt samvete för att jag inte gjorde det själv. Jag köpte en dammsugare i förrgår som jag städade med idag i alla fall. Alltid något, även om jag är notoriskt slarvig utav mig.

Kvällens plan: 1,4 liter Loka Crush Päron och spela hjärndött pang-pang. Antingen Sunset Overdrive eller starta CoD: Advanced Warfare. Jag är så trött idag så jag känner för att bara ha det minsta möjliga på den intellektuella nivån ikväll. Tur det finns TV-spel då för där finns det gott om den underhållningen.Taggar: ingen sprit, ingen öl, ingen whisky, incest, TV-spel, fylleskjuts, Hohokum är ett kukspel!

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.