Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

33 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I går 14:19 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

En pervers 70-taggare tände mig

Simon Liljedahl14 aug 2015 07:091155 visningarKommentera: 0 !

Äntligen fredag!
Inte för att det spelar någon roll för mig. Jag jobbar ju hela helgen ändå. Förhoppningsvis blir det inte jag som ska öppna upp butiken imorgon. Jag vill hemskt gärna inte föregå med gott exempel utan sluta mina sista timmar i vakenhet idag liggandes på soffan och lukta som ett bryggeri.
Tur man ändå har jobb på helgen. Hade jag varit helt ledig så hade jag nog inte slutat dricka i tid utan hållit på till arla morgonstund.
Jag är avundsjuka på de som har den ynnesten.

Det har varit mycket folk idag på morgonen. Min sambos lillasyster var in. Det slutade med att jag stod och masserade hennes mungipor som om hon vore en överansträngd ekorre.
Även ekorrar behöver vila.

Personer i min släkt har skaffat kanin. Såg en bild på fejsbok. Söt rackare. Underbart val av djur och ungarna är tonåringar så de kan ju ta ansvar och sådär. Jag hoppas det går bra. I värsta fall får jag ta hand om den lille gynnaren. Med att "ta hand om" menar jag förstås att ta hem den till mig, plåga med en smörkniv och sen sticka tandpetare i öronen så den skriker av smärta...
Det var en lögn. Ta hem, mata och älska förstås. Jag älskar kaniner. Underbara djur.

Jag har funnit en sjukt bra bok. Midnight Movie. Skriven av Tobe Hooper. Fantastiskt hur en 70-plussare kan debutera som författare och skriva något så befriande perverst. Höll på att läsa ut den igår. Har 63 sidor kvar bara. Den är annorlunda uppbyggd och är egentligen som ett enda långt klimax.
Jag vill minnas att den numera avlidna Richard Laymon sa att han alltid försökte få de sista 250 sidorna i sina böcker att vara ett enda stort klimax. Han lyckades en gång med sin bok Funland som är ett mästerverk. En pervers jävel det med men Hooper är snäppet vassare. Inte minst med störtskön dialog och en fantastiskt knäpp humor.
Jag trodde den skulle vara träig men den är så väldigt rolig. Jag visste inte att Herr Hooper skulle kunna charma mig på detta viset, i det formatet. Länge leve det fantasifulla!Taggar: Tobe Hooper, Midnight Movie, incest, Öl, Djurplågeri, skämt som suger, äntligen fredag

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.