Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

33 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I går 14:19 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kung Kuk

Simon Liljedahl28 aug 2015 18:342114 visningarKommentera: 2 !

Första gången jag blivit kallad det på jobbet. Jag har blivit kallad många saker, speciellt av kunden som kallade mig Kung Kuk. Vet inte om det var en förolämpning eller smicker ärligt talat. Jag skulle inte ha något emot att bli kallad för Kung Kuk. Det låter ståtligt och grisigt på samma gång ju. Sådär lagomt perfekt.

Jag väntar på en marknadsvärdering från Lantmäteriet också. Försöker få till ett bolån. Banken kan inte se min nya typkod för huset och godtar inte en kopia från skatteverket med min fastighetstaxering och nya typkod.
En kopia från Lantmäteriet går bra, så länge den inteär äldre än 3 månader. Jag fattar ingenting och inte heller personen i telefonen som jobbar för Ikanobanken. Hon var väldigt hjälpsam och trevlig och höll med om att det var lite knepigt. Det ska nog lösa sig tillslut. Jag blir bara så less på allt byråkratiskt dravel och osmidiga lösningar.

Igår blev det några pilsner och Until Dawn. Satan vad roligt spel. Eftersom jag är en sopa så hoppar jag till på de mest uppenbara sakerna medan spelet i sig egentligen inte läskigt. Lyckades även med bedriften att glömma stänga frysen efter att jag tagit fram en falukorv. så idag har den fått avfrostats. Jag vaknade upp i soffan vid sjutiden med en lapp från sambon bredvid mig där hon skrev vad jag skulle göra. Kan vara inbillning men mellan raderna kunde jag nog utläsa att jag är en idiot. Det kan jag ta. För en smärre idiotförklaring förtjänade jag ju. Efter några väl valda könsord lagade jag då middag som frukost. Den där baconrökta falukörven var ypperligt god med stekt potatis och jag hoppas hon gillade den också.

Jag måste öppna imorgon å jag vet inte om jag vågar mig på att spela mer Until Dawn. Risken finns att jag blir sittandes uppe alldeles för länge. Spelet i sig är väldigt roligt. Ska man vara kritik till något så är det helt klart kontrollen. Den är klumpig och kameran är totalt värdelös. Man ska tydligen kunna styra kameran men det verkar vara lite sioch så med det.
Peter Stormare är ett stort plus. Han är skoj.Taggar: Kung Kuk, Until Dawn, incest, idiot, Öl

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym29 aug 2015q

Vad exakt ledde hela situationen fram till den punkt där du blev kallad för Kung Kuk?

Simon Liljedahl29 aug 2015q

Legerdemain:

Vad exakt ledde hela situationen fram till den punkt där du blev kallad för Kung Kuk?


Jadu, kunden kommer in.
Det är en dåre. Han har alltid varit en dåre. Otrevlig för att röra upp känslor men det har blivit ett spel mellan oss. Han är otrevlig mot mig och jag är otrevlig mot honom. En lite symbios mellan oss som man får med vissa kunder efter flera år.
Han köper en Coca-Cola med motiveringen att han "ska få må som en prins" och det blir inte bättre än så eftersom jag är "Kung kuk".
Så jag vet ärligt talat inte om det var smicker eller en förolämpning eller både och.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.