Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

33 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I dag 13:54 Online: Nej

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Mamma flyttar in

Simon Liljedahl14 nov 2017 15:492025 visningarKommentera: 3 !

Mammas hus brann ner innan helgen. Det känns jävligt sorgligt. Ett vrak till hus som hon köpt och börjat renovera och offrat en hel sommar på. All tid och en massa pengar rätt upp i rök.

Mor klarade sig. Hon var inte hemma. Ingen kom till skada.

Lite fotoalbum räddades och en hel del verktyg som fanns i källaren.

Hon slaggade på syrrans soffa första natten, Fredag till måndag fick hon låna en av sina systrars lägenheter. Jag verkar vara den enda släktingen med gästrum. Om inte annat så är jag den ende som inte förökat mig och har en massa barn drällandes omkring.

Klart morsan är välkommen. Stod hon ut med mig de fösta 15 årena så ska väl jag palla med henne ett tag.

Jag skickade en lista med husregler över telefonen.

1. Inga pojkar efter kl. 20.
2. Inte ta allt varmvatten som en fjortis.
3. Om kaninerna uppmanar till mord, lyssna inte på dem.
4. Hemmet är pokémonfritt men ser du någon så fånga den.
5. OM du ska ha pojkar på rummet. Använd skydd. Jag är inte redo att bli brorsa ännu en gång.

Inte för att jag är ett dugg orolig men det hade varit seriöst hemskt om hon tog med sig, för mig, främmande män hem till mig. Jag önskar henne ett bra sexliv men det får fan ske på annan plats!

Det här innebär ju att jag inte kan ligga och skreva i soffan med håliga kalsonger och se ut som en jävla krukväxt mellan benen.

Jag borde fösöka ha en handduk runt mig efter jag duschat istället för att spatsera runt naken och slänga med skinkorna.

Jag gjorde en stor portion pölsa med kokt potatis åt henne och min sambo som väntar där hemma på dem. Hon gillar pölsa. MIn sambo älskar pölsa. Win win! Jag har börjat tjata om att hon ska göra Janssons Frestelse men hon vill inte göra det så tätt inpå jul. Förbannat också. Det är ju hennes glansrätt. Den maträtt jag associerar med henne och som ingen annan bräckt!

Farsan skryter om sin jäkla Janssons och nog är den god alltid men den tar banne mig inte morsans.

Jag har för mig att mor gjorde nåt gott med kassler när jag var liten. Eller så är det inbillning. Oavsett så har jag köpt kassler.

Mat är bra skit liksom. Det är sånt man kan tröstäta. Fast jag vet inte om jag tröstätit kassler och pölsa.Taggar: brand, mamsen

« Till bloggen

Kommentarer

Tobias Söderlund15 nov 2017q

Tycker Janssons är överskattat. Pölsa, däremot. Det kan lätt förvandlas till livet om smakerna sitter där de skall, stekt ägg ätes till precis som lite sönderkokt potatis och rödbetor. Och så får man såklart inte glömma att krydda pölsan med lite aromat.

Mina kalsonger gör sönder, par efter par. Precis under bollarna. Som om de nöts sönder, där, av någon anledning jag inte förstår. Har fått slänga säkert 6-7 styck senaste halvåret.. alla med två hål i trakten av bollarna.

Jag undrar om det blir minusgrader inatt.

Simon Liljedahl16 nov 2017q

Tobias Söderlund:

två hål i trakten av bollarna.


Jag känner igen det där. Sen får jag skumma småhål på ovansidan skaftet på kallingarna omjagfortsätter. vete fanken varför. anske skaver mog gylfen på jeansen.

"Du få ha böxern' på" sa mamma när jag berättade om hålen och att hennes närvaro stör min byxlöshet om kvällarna.

Jag äter Janssons så sällan så för mig är det inte överskattat. Det är en urfin avvägning mellan ansjovisen och potatisen. Jag är ingen ansjovisälskare vanligtvis.

Måste vara ett par veckor sedan vi hade plusgrader undernatten. I övrigt så är det väldigt fina dagar och nätter även om det blåste lite igår.

ShADOVE19 feb 2018q

Simon Liljedahl:

Klart morsan är välkommen. Stod hon ut med mig de fösta 15 årena så ska väl jag palla med henne ett tag.


Helt rätt av dig.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.