Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Simon Liljedahl

32 Registrerad: 26 apr 2007 19:49 Senaste besök: I dag 12:54 Online: Ja

Sandöverken

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Min debut med new 3ds xl

Simon Liljedahl19 dec 2017 14:461170 visningarKommentera: 0 !

Den 1/1 -18 är det exakt ett år sedan jag köpte New Nintendo 3DS XL.

Det är ingen hemlighet att jag spelar lite numera. Det är en blandning av tidsbrist och ibland ren slöhet. Istället för att varva ned efter jobbet med en kopp te och lite gaming så tar jag en instant power-nap. Jag slocknar direkt när huvudet träffar kudden. Sen upp i panik och göra middag innan sambon kommer hem från jobbet... om hon inte är den som väcker mig.

Idag planerar jag att steka några pepparbiffar, koka potatis och fixa nån sås. Med grönsaker förstås. Men om jag råkar somna är det kört.

Jag har en falukorvsring som kommer rädda mig om jag somnar.

Igår var en produktiv dag. Maten var redan förberedd men jag hade jobbat över så jäkligt (vilket inte är ovanligt heller) att jag bara varhemma en halvtimma innan sambon så jag kunde inte lyxa till det. Jag hade planerat att flixa med henne men det sket sig. Jag hämtade paket, förberedde julklappar och sånt där annat vuxet som inte alltid är så roligt.

Sambon var trött. Hon lade sig före mig. Jag var fortfarande upp i varv och tänkte att nu jävlar ska jag fördriva tiden. Osökt kom jag att tänka på pokkejävlarna men jag ville ju inte bege mig ut utanbyxor för att jaga de små liven med mobiltelefonen. Jag visste ju att jag hade Pokemon Moon och New Nintendo 3DS. Jag visste även att jag tappat bort enheten i mitt eget hus.

Jag fann den i gästrummet.

Jag hade tagit med mig den dit för att spela i fyllan antagligen men somnat innan jag hann göra något med den.

Efter at ha mixtrat lite med mitt mobila bredbandsabonnemang så lyckades jag koppla upp den, skapa enanvändare och uppdatera operativsystemet.

Mitt abonnemangstrixande hade tagit någon timma för Tele2 suger på att ge information på ett simpelt vis ochjag är korkad.

Jag lade mig. Jag somnade.

Nya tappra försök idag. Att koka potatis och steka pepparbiff är liksom ingen konst. Jag ska nog fan i mig lyckas starta spelet denna gång åtminstonde.

Så min debut är inte här riktigt ännu. Min New Nintendo 3DS oskuld är fotfarande intakt.Nästan. Jag startade maskinen så jag har väl fluktat lite helt enkelt.

Men ikväll...

Ikväll förlorar jag oskulden.Taggar: debut

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.