Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

VodkaCitron

Registrerad: 25 jan 2008 14:19 Senaste besök: I dag 01:23 Online: Nej

Tumba https://www.youtube.com/user/JapanskNinja/videos

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Loadingkalendern 2016 - Lucka 16

VodkaCitron16 dec 2016 23:251044 visningarKommentera: 0 !

Det gick inte som jag hade tänkt mig med luckan. Tänkte göra en liten Let's Play inför luckan men inspelningen visade “0kb” av någon anledning och efter den timmen med inspelning så fanns det ingen mer tid över.

Istället sprider jag julandan genom att rekommendera ett par spel som har underhållit mig under vintrarna. De är även flashspel och gratis, så nästan vem som helst kan spela dessa.


http://ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm
Först ut har vi det oerhört bedårande spelet Winterbells där man är en liten hare som ska skutta framåt i snön på klockor. Det är nog mitt absoluta favorit julspel när det kommer till spel som kan spelas på en browser. Jag har varit så inne i spelet att man nått en absolut maximal poäng. Förutom det så har jag även spelat spelet genom browsern på en Nintendo Wii, där man kan använda sig av remoten! Tror nog min längsta speltid var 50 minuter i streck där. Du kan även ladda ner spelet till din mobil!


http://kbhgames.com/robot-unicorn-attack-christmas/
Nästa spel är inget mindre än julversionen av Robot Unicorn Attack! Dessvärre har just denna version försvunnit från den officiella sidan men tack och lov har sidor snott den. Riktigt kul och juligt, även ett spel där jag spenderat en hel del tid. En mobil version finns även här, det är bara att Googla!

Skriv gärna va ni tyckte om spelen om ni spelat dessa! Dela självklart med er av era highscores även!

God Jul! [love]

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.