Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Aerie

30 Registrerad: 11 feb 2008 19:54 Senaste besök: I dag 04:51 Online: Nej

Bålsta

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

3 st minnesvärda ögonblick från spel under 2011, andra nu

Aerie19 jan 2012 12:31347 visningarKommentera: 1 !

2011 var verkligen ett fantastiskt spelår. Väldigt många bra titlar kom ut som jag själv hade väldigt roligt med, men nog var det vissa ögonblick som liksom fastnade. Så därför gör jag en liten lista av det. Listor är hur bra som helst.

Andra minnesvärda ögonblicket:

Forza Motorsport 4, när man för första gången startar spelet.

Jeremy Clarkson från top gear har en episk berättarröst, och det finns inget spel där han kommer bättre till tals än i ett bilspel ala Forza. Vad han säger är ord som varenda bensinhuvud i hela världen kan förstå och hålla med om Dold text: (nej nu är inte det tid för att peta sönder sånt i småbitar)

Bara lyssna


När denna filmscen är slut så kastas man in i en (underbar) Ferrari 458 italia och hamnar på Bernese Alps-banan i schweitz, som är en av världens vackraste banor

Det är inte segt, det är inte tråkigt utan det är fartfyllt och skoj. En perfekt blandning mellan film & gameplay. Dessvärre får man bara uppleva allt det här en gång i spelet, men det är nog det ända negativa jag kan komma på. För annars så fastnar detta i huvudet och när det är slut, ja då vill man bara fortsätta spela.

« Till bloggen

Kommentarer

Christoffer Holmbäck 6 mar 2012q

Lite sen kommentar (spelade inte Forza 4 förens förra veckan) men jag tyckte inte inledningen gav jättemycket. Tanken var väl god men jag ville bara köra på riktigt. Det där inledande loppet kändes mest ivägen.

Men på tal om introvideon hoppas jag att du har sett den här specialreklamen. Samma berättarröst men ännu bättre bildspråk.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.