Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: 20 apr 2018 16:00 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - The House Of The Dead: Overkill - Extended Cut

Lindberg12 okt 2015 19:37722 visningarKommentera: 4 !

Format: PlayStation 3 Speltid: Ca 5 timmar Avklarat: 12/10 2015

Oktober är skräckmånad. Skräckfilmer, Misfits och skräckspel. Enda skräckspelet i min backlog var just detta så det fick ju så klart bli prio ett. Väldigt kort spel. Väldigt kul. Väldigt jobbigt.

Overkill är ett spel med riktigt sliten grindhouse-look och stämning. Och det får Headstrong Games till klockrent. Storyn är helt vrickad, order "motherfucker" spys ut var femtonde sekund och musiken är så där sliskig som sig bör.

Jag blev förbannat frustrerad dock. Flera hundratals gånger. Fienderna och speciellt bossarna i House Of The Dead Overkill har de mest skeva hitboxarna någonsin. "Skjut kärringen på böldbrösten". OK, tänker jag, gör det, men inget händer. JAg vet inte om det är siktet som är fel eller hitboxen. Dessutom går det inte ställa in hur känsligt siktet ska vara och det leder bara till ännu större frustration.

Men det är ett skitigt spel. Jag tillåter det. Det var inte särskilt svårt, det var väldigt underhållande och innehållsrikt. JAg skulle absolut vilja spela igenom det en gång till, men inte ensam. Spelet stödjer nämnligen ett split-screen läge som jag ska ta och utnyttja någon dag. House Of The Dead Overkill Extended Cut är helt motherfucking ok.

« Till bloggen

Kommentarer

Skrotbert13 okt 2015q

Åh, railshooters. Så sugen jag blir, som alltid.

Anonym15 okt 2015q

Föredrar det äldre spelen. Tycker det senaste var så mycket trams med språket. Inte kul någonstans.

Woosley29 feb 2016q

Det här hade jag fantastiskt kul med fast till Wii, där funkade kontrollerna klockrent så vitt jag kan minnas (Wiimoterna funkar som gamla tiders ljuspistoler ungefär). :)

Lindberg29 feb 2016q

Woosley:

Wiimoterna funkar som gamla tiders ljuspistoler ungefär


Borde nog ha spelat det med Move.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.