Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: 20 apr 2018 16:00 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - The Evil Within: The Executioner

Lindberg30 okt 2015 18:30582 visningarKommentera: 2 !

Format: PlayStation 4 (PSN) Avklarat: 30/10 2015 Speltid: 1,5 timme

Jag hade tänkt spela Kidmans två DLC-kapitel först men känner mig tillfälligt som en räddhare och valde att istället kötta som "The Keeper". Killen med ett kassaskåp till huvud som man stöter på i orginalspelet. När jag väl dök in i spelet visade det sig vara i första person. Och bara 90 minuter långt. Det var väl en liten besvikelse. Jag är hemskt glad att jag inte köpte detta till fullpris. DLC är inget jag köper vanligvis och jag avskyr när utvecklare/utgivare gör det. Tänk om The Executioner istället hade varit ett hemligt, upplåsbart spelläge. Woho!!!

Hur som helst, The Executioner funkar lite som en bossrush. Man tar sig ann vanliga fiender i trånga koridorer, samlar mynt, uppgraderar vapen och dänger sedan på en av bossarna som Sebastian mötte. Simpelt, linjärt och ganska kul. Du ärver även vapen från bossarna du möter och kan så klart uppgradera dom också. Kontrollen funkar ok, grafiken på vissa effekter är hemskt dålig så som jättestora pixlar av blod som blir när man slängt in en fiende i väggen. Minns inget sånt från orginalet.

Småkul men ingen höjdare, men nu när hela säsongskortet för Evil Within låg på 100-lappen på PS-stores halloweenrea känner jag att det klart är värt att köpa. The Assignment och The Consequens är ju det man egentligen bör fokusera på. Jag känner att jag också borde ha gjort det


Glad Halloween! Bus Eller Godis! Trevlig Allhelgonnahelg! Foto by Lindberg

« Till bloggen

Kommentarer

Johan Lorentzon31 okt 2015q

the Executioner kändes mer som något "bonus-uppdrag" medan The Assignment och The Consequens faktiskt tillförde något till storyn. Gillade DLC:t the producerat då det faktiskt är något matigt, men blev också besviken the Executioner.

Silhuett31 okt 2015q

Executioner var ingen höjdare. Kul i början, men blev snabbt enformigt. Borde varit ett upplåsbart läge som du säger, hade känts mer rättvist än som halvtaskigt dlc. Expansionerna med Kidman är rätt vassa dock, gillade dom skarpt.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.