Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: 13 mar 2018 13:55 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Uncharted: Drake's Fortune

Lindberg27 nov 2015 00:04458 visningarKommentera: 1 !

Format: PlayStation 4 Speltid:Ca 6 timmar Avklarat: 22/11 2015

Har du inte spelat Uncharted förut, spela på Easy. Jag börjar med att säga det. Jag har själv klarat samtliga spel på normal, hard och easy på PS3 och känner att de blir något dryga på normal svårighetsgrad. Easymode gör spelet till lite mer run 'n gun. Lite röjigare. Det gäller hela trilogin.

Så hur står sig Uncharted: Drake's Fortune idag? Bra faktiskt. Bättre än jag trodde. Den grafiska uppdateringen i denna samling gör verkligen gott. Krispigare, ibland nästan fotorealistiska texturer och nya karaktärmodeller behövdes verkligen för på PS3 ser Drake o Co ut som vaxdockor idag.

Spelmässigt är det ganska straight forward. Men sen kommer de där momenten som bryter från cover-skjutandet och bergsklättringen. Man sitter bak på en jeep och skjuter med en turrent mot skurkarna som jagar en samtidigt som man åker genom berg och vattenfall. Det här blir det mer och mer av i uppföljarna och det blir aldrig gammalt eller uttjatat, bara spännande och häftigt. Min bror och en kompis tittade på när jag körde de senare spelen och var riktigt imponerade.

Karaktärerna är störtsköna och storyn är lätt och intressant att följa. Jag hade tänkt vänta med uppföljarna men det kunde jag inte. Jag dök ned i Among Thieves direkt mycket pga just storyn.

Drake's Fortune är riktigt kul och ändå är det den svagaste delen i trilogin, men starkare än Golden Abyss till Vita som jag gärna hade sett ingå i samlingen. Åtminstonne som upplåsbart spel efter man klarat de andra tre.

Uncharted: Drake's Fortune ligger i min personliga Video Game Hall of Fame. Foto by Lindberg

« Till bloggen

Kommentarer

Simon Liljedahl29 nov 2015q

Underbara spel. Jag har spelat de två första och är en bit in i tredje. Håller med. Easy är skönaste upplevelsen i spelen. Kan vara nog så svårt ibland tycker jag. Speciellt i första som har en del partier som är riktigt tråkiga. Tänker främst på sista vattenskotersegmenten som jag anser suger tokröv. Då som nu.
Kommer spela fjärde på normal som jag gjorde på de tre andra när de var nya. Gud vad jag längtar!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.