Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: 13 mar 2018 13:55 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Uncharted 2: Among Thieves

Lindberg10 dec 2015 22:19467 visningarKommentera: 0 !

Format: PlayStation 4 Speltid: 7-8 timmar Avklarat: 24/11 2015

Större, snyggare och framför allt bättre. Uncharted 2 är en fentastisk uppföljare. Allt börjar med en flashback där Drake hänger i en tågvagn som i sin tur hänger u för en klippa. Det gäller här att rädda honom genom att klättra upp för hela tågvagnen som bryts i sönder och sakta men säkert är på väg att rasa ned. Intensiv spännande början. Sen dippar det rejält när man ska smyga sig in på ett museum. Det här är et riktigt tråkigt kapitel som dock är en viktig del för att få storyn att dra igång. Men efter det sega museet så är det högoktanigt äventyr som gäller.

De lite mer automatiska delarna från det första spelet är tillbaka. Nu är de mycket mer spännande och ännu större. Spelets bästa del, en ganska stor del dessutom, är så klart från det ögonblicket man kliver på tåget fram till eftertexterna. Dessa timmarna är så otroligt bra. Man skjuter ned en helikopter med en turrent från ett tåg. Man jagas av yetis. Man jagas genom en vacker Tibetansk by av en tank. Samma vackra och otroligt detaljrika by som man tidigare sakta vandrat igenom. Snögrottan måste jag ju nämna också. Otroligt stämningsfullt!

Uncharted 2: Among Thieves är den perfekta uppföljaren till ett spel med grund och potential att bli något ännu bättre och platsar i samma uppföljarliga som Street's of Rage 2, Mega Man 2, Tony Hawk's Pro Skater 2 och Sonic 2. En sjukligt bra uppföljare och på egna meriter en fantastiskt videospel.


Uncharted: Among Thieves ligger i min personliga Video Game Hall of Fame. Foto by Lindberg.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.