Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: 20 mar 2018 13:53 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Uncharted 3: Drake's Deception

Lindberg16 dec 2015 03:35530 visningarKommentera: 1 !

Format: PlayStation 4 Speltid: 8 timmar Avklarat: 26/11 2015

Vad gör man när man släppt en helt fantastisk uppföljare? Man fortsätter i samma spår. Naughty Dog överklassar sig själva när det gäller gigantiska miljöer och set-pieces. När man klättrar upp för det gigantiska vraket och kameran backar upp för att visa hela skeppet ser helt otroligt ut. Och hela detta scenario utspelar sig på en stämningsfull båtkyrkogård med mindre trasiga båtar till att börja med.

Det finns för många liknande tillfällen i Uncharted 3 för att skriva om och samtidigt känner jag att varje nytt stort scenario gör de andra lite mindre speciella. Kanske blev det lite för mycket? Eller så blev det inte för mycket då jag imponeras av alla dessa tillfällen varje gång jag spelar om spelet.

Uncharted 3 är ett gigantiskt äventyr. Största Uncharted hittils och som sig bör: det snyggaste. Ljuseffekterna är bländande fina, texturerna har självklart fått sig ett ansiktslyft till PS4-releasen. Men går man tillbaka till PS3-versionen skulle jag absolut tro att man fortfarande blir helt paff.

Spelmässigt har det tillkommit några nyheter och förfiningar. Den bästa nyheten är att man kan kasta bort eller kasta tillbaka granater som fienderna delar ut mot Drake. Ett snabbt tryck på trekant vid rätt tillfälle och ett perfekt kast känns otroligt skönt.

Jag har svårt att välja mellan 2 och 3 vilket jag föredrar. Men jag slår till med att 2:an är min favorit att spela och del 3 är det bästa spelet i serien. Hittils.

Uncharted 3: Drake's Deception ligger i min personliga Video Game Hall of Fame. Foto by Lindberg.

« Till bloggen

Kommentarer

Simon Liljedahl18 dec 2015q

Jag anser att tvåan är det bättre spelet. Jag spelade ut trean lite senare än dig bara. Det är inte lika finslipat som tvåan. Mer osynligt bråte att fastna i, sämre animationer när man hoppar för att ta tag i ngt (framför allt rep). Drake snärtar till mycket kraftigare innan han fäster vid ytan än i Uncharted 2. Speciellt när man hoppar ut mot ett rep. Då blir det löjligt.
Sen är trean fantastiskt rolig och båtkyrkogården är nog en stor favorit av alla platser i Uncharted-universumet. Helt fantastiskt gjord.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.