Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: I dag 01:12 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Knack

Lindberg 7 apr 2016 19:10893 visningarKommentera: 1 !

Format: PlatStation 4(PSN) Speltid: 11 timmar Avklarat: 2/4 2016

Knack är nog den absolut fulaste spelkaraktären någonsin. Han funkar när han är lilla Knack, men ju större han blir, desto mer känner jag att jag vill blunda. Jag gillar dock själva konceptet med att han blir större och större ju fler reliker man plockar på honom. Men ja, Knack är ful. Och han är en tråkig karaktär att spela med. Fem olika attacker varav tre är specialattacker man inte alltid kan använda. Och så ser det ut i 11 timmar ungefär. Det blir snabbt enformigt och väldigt tråkigt. Men det kostade mig 60 kr och jag behövde något simpelt att spela under en influensaperiod. Så ja. Det funkade väl.

Miljöerna är det absolut bästa med spelet. Vi har lavagrottor, skogar, berg, tempel, öknar, städer, fakbriker. Väldigt varierat och väldigt bra gjorda. Jag önskar dock att det istället för en brawler med väldigt få plattformshopp gömde sig ett komplett plattformsspel här. Men tyvärr är det en brawler till 98%. Tur att fienderna ändå är ganska varierade och bra designade. När jag tänker efter så är allt som har med grafik och design i det här spelet lyckat. Förutom Knack. Och Ryders skägg som liknar groddar på en potatis.

Knack är ful, tråkig, enformig och accompanjeras dessutom av väldigt tråkig musik. Jag känner att 60 kr är någ gränsen för er som vill ha spelet. Hade jag betalat mer hade jag absolut inte fått valuta för mina pengar. Håller under 60 kr och förvänta er inte för mycket.

« Till bloggen

Kommentarer

lonian 7 apr 2016q

Funderade på köpa för de 63kr rean är på nu men är rädd att Knack bara ligger i biblioteket och samlar virtuellt damm. Då väntar jag nog hällre att det kommer på plus så jag får välja om jag drar hem det eller ej.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.