Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: I dag 01:12 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Ratchet & Clank

Lindberg10 maj 2016 13:11667 visningarKommentera: 3 !

Format: PlayStation 4 Speltid: ca 8 timmar Avklarat: 8/5 2016

Efter nästan tio storspel i den här serien, vad mer kan man göra? Sidospelen som varit både strategispel och multiplayerspel så känns det som att det bara fattas ett racingspel i serien. Men istället startar man om. En ny berättelse baserad på det allra första spelet och filmen med samma namn. Och story.

De vanliga Ratchet & Clank spelen funkar alltid. Dom är alltid roliga att spela och vackra att titta på. Så självklart går Insomniac den säkra vägen och ger oss mer av samma, bara ännu vackrare.

Kontrollen är ännu mer finslipad och på vapensidan får vi lite nytt blandat med en best-off samling och det känns väldigt varierat. Det finns vapen för alla tillfällen. Hela spelet är faktiskt varierat. Ren plattformsaction blandas med rymdskepsstrider, pusselbanor och racingbanor. Pusselbanorna är Clanks banor och de är tyvärr ganska tråkiga och drar ned på tempot och all momentum.

Men allt som allt är Ratchet & Clank ett kanonspel. Det är en fantastisk remake av orginalet. Det enda som känns halvdant är storyn som trotts bra röstskådespeleri känns allt för avskalad med tanke på att de använder klipp från filmen som mellansekvenser, och de vill väl inte visa allt.

Köp spelet. Det är färgrant, kul och fantasifullt. Det är till viss del ett plattformsspel. Det är något som är väldigt sällsynt bland alla storspel som släpps idag och det är något som det behövs mer av i spelindustrin.

« Till bloggen

Kommentarer

lonian11 maj 2016q

2015?

Lindberg11 maj 2016q

lonian:

2015?


Brukar ta 6-8 månader innan jag vänjer mig vid årtalet vi lever i.

lonian11 maj 2016q

:)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.