Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: I dag 09:42 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Uncharted 4: A Thief's End

Lindberg25 maj 2016 13:41661 visningarKommentera: 0 !

Formart: PlayStation 4 Speltid: 15 timmar 2 minuter Avklarat: 11/5 2015

SPOILERFRITT

Då var han tillbaka, mannen med tv-spelsvärldens starkaste underarmar, fingrar och axlar. En sista gång. Jag kan väl börja med att säga att spelet ser helt fantastiskt ut. Allt från natur, till karaktärsmodeller, till ljussättning(som är den bästa jag sett). Naughty Dog har överträffat sig själva och alla andra. De enda jag kan tänka mig som överträffar det här närmst är Santa Monica med sitt kommande God of War.

Så har vi storyn. Fantastiskt skådespel. Rakt igenom. Jag förstår bara inte hur dom orkar ta det seriöst iförda helkroppstrumpor med pingisbollar på sig. Dom lever för det här, och tror på sina roller och det grymma manuset. Storyn är enkel men underhållande och spännande som sig bör i ett äventyrsspel om piratskatter.

Att spela då? Uncharted är Uncharted. Vi klättrar längs klippor, upp för berg och fasader. Vi skjuter, slåss och springer ifrån stora kulsprutande lastbilar. Allt är sig likt. Allt är lika bra som tidigare. Sen har vi ju en del nyheter. Att kunna åka i ett stort landskap med en jeep eller en båt är den största. Nu är det visserligen inte valfritt när man vill göra detta, men när man väl gör det är områdena öppna men bara med en utväg vilket självklart öpnnar för skattjakt eller bara jakten på vackra vyer och detaljer. Nathan har även fått sig ett rep att vinga sig med bland berg och djungler. Och det är faktiskt kul även om jag hade velat använda det lite mer fritt än bara när det verkligen behövs för att komma vidare.

Jag har klarat spelet två gånger nu. Jag tyckte det var mycket roligare andra gången då jag spelade på en lite lättare svårighetsgrad. På mediumnivå blev en del fiender riktigt jobbiga mot slutet. Specielt slutbossen som vilken svårighetsgrad man än spelar på är en rätt så dåligt utförd boss. Jag avskyr den faktiskt och är väl det enda jag verkligen kan ge ett stort minus till.

Multiplayer är aldrig något för mig. Men när suget på Uncharted 4 var så stort i vintras så var jag tvungen att delta i Beta-testet bara för att få känn på hur det kunde vara att styra Drake i detta nya äventyr på en ny generations konsol. Och jag fastnade för det. Third Person Shooter är så mycket roligare i multiplayer än FPS.

Uncharted 4 är ett gigantiskt spel fyllt med hemligheter, påskägg, humor, drama, överraskningar, action, vackra och varierade miljöer och en stor del återspelningsvärde tack vare mutiplayer och ett fantastiskt singleplayerläge. Naughty Dog är verkligen en studio i världsklass.


Uncharted 4: A Thief's End hamnar i min personliga Video Game Hall of Fame.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.