Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: I går 22:53 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Riptide GP 2

Lindberg 7 aug 2016 15:44419 visningarKommentera: 3 !

Format: PlayStation 4 (PSN) Speltid: ca 7 timmar Avklarat: 3/8 2016

Hade det inte varit för Kyle Bosman hade jag nog aldrig spelat det här. Hade dock inte lust att spendera 150 kr på det kände jag och inväntade en rea. Och till slut låg det på butiken för ca 40 kr och jag tankade det. Det var ganska tråkigt till en början. Jag tog till och med en lång paus på fem månader innan jag nu i sommar bestämde mig för att ta upp det igen när jag såg att spelets uppföljare var på väg att släppas inom kort(släpptes här om veckan).

Så, ju mer du spelar, ju fler tricks låser du upp. Ju fler tricks du kan desto fler tävlingar kan du vinna. Ju mer du vinner desto bättre fordon kan du änvända. Jag förstod inte riktigt det först och det var väl därför jag lade ner spelandet. Det kan nog ha och göra med en meny som är hemsk att navigera. Spelet är från början byggt för telefoner och menyerna är ganska så oklara.

Att spela Riptide GP 2 är riktigt kul ju bättre man blir. Härligt tighta tävlingar blandas med stressframkallande tidstävlingar där det gäller att ta ett varv på en bana på en speciel tid. Trotts att det inte finns ett gigantiskt utbud av banor känns det balanserat och varierat på grund av de olika sorters tävlingarna man får utföra på dem. Lägg till bra vattenfysik och stora hopp med flera orealistiska tricks så blir det en magnifik blandning.

Riptide GP 2 har dessutom en enkel Platinum trofé för er som gillar det. Det här blev min fjärde(Sonic Generations, InFamous: Second Son, Snoopy's Grand Adventure).

Riptide GP 2 hamnar i min personliga Video Game Hall of Fame.

« Till bloggen

Kommentarer

Rikard Halvarsson 8 aug 2016q

Missat det här spelet helt, verkar kul :) Finns det online multiplayer? Låter som ett perfekt gå-upp-tidigt-en-söndag-med-en-kopp-kaffe-och-spela-bort-söndagsångesten-med-ens-flintskalliga-bror-spel :p

Lindberg 8 aug 2016q

Rikard Halvarsson:

Finns det online multiplayer


Tyvärr inte. Men 4-player split screen-finnes.

Rikard Halvarsson:

gå-upp-tidigt-en-söndag-med-en-kopp-kaffe-och-spela-bort-söndagsångesten-med-ens-flintskalliga-bror-spel


Ungefär så!

Rikard Halvarsson 8 aug 2016q

Lindberg:

Men 4-player split screen-finnes.


Men det finns SharePlay :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.